Adnátok kölcsön pénzt a nővéreteknek, ha a férje évek óta nem dolgozna? 15 éves lányuk is van
fontos tudni:
miért nem dolgozik?
mennyi kell?
mire kell?
ha a ffi csak lusta, akkor max ha lánynak kell iskolába valami és erősen bíztatnám a nővérem, hogy váljon!
Nyilván ha megemlíti, hogy nem dolgozik a férfi akkor nem azért, mert rokkantnyugdíjas...
Adnék. De az én nővérem max akkor kérne, hogyha tényleg szarba lenne.
Nem a férjének adom,hanem a nővéremnek. Az már megint más tészta,ha a pénz a férjének kell.
Mire kéne nekik? Mennyi?
Enélkül nehéz behatárolni a dolgokat.
Tényleg attól függ, hogy mire kell.
Nem vagyok pénz szűkében, azonban ha a hugom lenne ilyen helyzetben akkor sem adnék, csak úgy. Nem vagyok anyagias, sem zsugori, csak nem szeretem ha átvernek.
Ha a kislány jönne hozzám, hogy figyelj már nagybácsi kéne egy táska, vagy egy új telefon, bármi, szó nélkül megvenném neki.
Azonban ha a pénz arra kell, hogy a pasi elbassza.. akkor nem adnék. Ennek ellenére ha mégis kajára kell(arra hivatkoznak, a pontos indokot nem tudnám kideríteni) felajánlanám, hogy akkor jó, menjünk el a havi nagybevásárlásra "nekem is kell", és fizetem én a számlád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!