Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha 16 éves korod előtt terhes...

Ha 16 éves korod előtt terhes lettél volna, akkor megtartottad volna a gyereket?

Figyelt kérdés
És persze azt is írd, hogy miért.

2016. szept. 21. 15:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/71 anonim ***** válasza:
100%
Ha van pénz, ha nincs pénz hogy apu anyu eltartson mindenkit, ha nincs. Huszonpár éves kor előtt óriási felelőtlenségnek tartom. Ha van egzisztencia ha nincs. 20-as évei első felére ér el a messzemenő többség egy olyan értelmi szintre hogy meghozzon egy ilyen, az egész életét meghatározó fontos döntést. Ez mindenki érdeke, érdeke annak a gyereknek, a szülőnek de még a nagyszülőnek is. Akkor tudja felmérni, és valójában megfogalmazni a messzemenő nagy többség hogy tényleg mit is akar. Előtte még a jelleme és az hogy mit is akar nagyon képlékeny. Egyik nap ezt, másik nap azt, ő maga sem tudja mit akar, vagy hogy amit akar az valójában boldoggá tenné e vagy nem. Én is amondó vagyok, az ember éljen, szórakozzon, lásson világot, ismerjen meg új embereket, gyűjtsön tapasztalatot, állíts irányba az életét-karrierjét. Aztán ha azt mondja hogy igen, nekem így üres az életem, és kell a gyerek, és van egy párom akivel ketten együtt ezt be tudjuk vállalni, és mindketten azt mondjuk, nagyon-nagyon alapos megfontolások után, hogy vállaljunk gyereket, akkor igen, azt mondom akkor felelős döntés született. És ha előtte meg történik egy nem kívánt terhesség bármi okból. Azt meg kell szakítani, ez mindkét fél és maga a gyerek érdeke is. Tizenévesen én még az elképzelést is abszurdnak tartom hogy valaki gyereket vállaljon gyerek fejjel.
2019. márc. 15. 08:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!