Mit csinálnál ha megerőszakolnának és terhes lennél, úgy hogy a pároddal évekig nem jött össze a baba?
Abortusz.
Páromtól szeretnék gyereket, nem egy erőszaktevő idegentől.
Ha soha nem jön össze, nem jön össze. Akkor nem lesz gyerek.
Nekem erőszakból lett egy gyerekem. Nem tudom, hogy olyan terhesség esetén milyen, amikor nem ismeri az elkövetőt. Nekem az akkori párom volt. Nem volt közöttünk semmi sem hosszú időn át. Aztán egyszer megtudta, hogy nekem már több mint fél éve volt valakim. Előtte nem mertem lépni, mert féltem tőle. És mint kiderült nem alaptalanul.
Én nem vetettem el. Nem lettem volna rá képes. Könnyű mondani, hogy "abortusz, egyértelmű". Hát nem annyira egyértelmű. Nekem nem volt az. Amikor megtudtam, hogy már ott van, nem tudtam volna megválni Tőle. És most csak azt érzem, hogy jól döntöttem. Nem érdekel, hogy mit tett velem az "apja", ő nem tehet róla. Azzal a férfivel neveljük és most várjuk a közöset, "aki miatt" átéltem azt az éjszakát.
Persze ez az eset összetett. Én nem bántam meg. Csak ilyen alapon el tudom képzelni, hogy minden borzalom ellenére van erősebb kötelék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!