Minél több barátnőm lesz terhes, annál jobban akarok én is, de közben félek a szüléstől. Mit tegyek ez ellen?
Szeretnék már nagyon babát, nyáron lesz az esküvőnk is. Mondjuk inkább jobb lenne utána, de átváltanánk már valami lazább védekezési módra. Eddig megszakításoztunk, most Pharmatex+megszakítás, így nyilván gyorsabban összejön, de nem baj, ha nem azonnal. Legalábbis a lagziig. Totálisan biztos vagyok benne, hogy akarok szülni, de közben meg félek is, mert sajnos nagyon alacsony a fájdalomküszöböm. Ráadásul nem egyet, hanem hármat akarok. :)
26L
Ha 3-at akarsz, pedig ideje neki állni.
Nem túl jó 30 fele az elsőt.
De te amúgy gondolkodsz is? Miből gondolod, hogyha még + védekezést alkalmazol, gyorsabban összejón? Pont, hogy csökkented az esélyt...
Több dolog van, ami miatt most nem jó. Még nem találtam melót a szakmámban, a párom már igen, de másik városban, és várjuk, hogy összeköltözzünk. Meg előtte még lenne egy külföldi kiruccanás is, bár ha bejön a baba, lehet kihagyjuk. Kicsit vacillálok e dolgok között. :)
Ezért van csak a Pharmatex-es dolog, tudom, h csökkentem az esélyt.
Rengeteg ilyen "félek a szüléstől" kérdés van itt GYK-n.
Persze, h fél valaki, ez egy tök új dolog lesz, meg rengeteg szenvedős szülés történetet lehet olvasni.
De ezen nem kell görcsölni.
Nagyon sok esetben pozitív csalódás a szülés, hogy "jé, ez csak ennyire fájt"? Arra gondolj, hogy majd neked is szerencséd lesz, ha itt parázol x ideig, nem tesz jót.
Nyugi. :)
Olyan a szöveged, mint egy ovisé. "Anya, olyan babát akarok, mint amilyen a Katié! Na, léccilécci!"
Nincs munkád, nem lennél jogosult semmire.
Gyerekes a párkapcsolatod. Vőlegény, de még együtt sem éltetek? És máris gyerek?
Gondold át ezt!
4-es, nem mondtam, hogy nincs munkám, hanem hogy nem a szakmámban. A vőlegényem meg nem kapott melót ebben a városban, de nyár után, miután megesküdtünk, el akarunk menni egy nagyobb városba, és ott összeköltözni+munkát keresni. Nem értem, hogy ebben mi az ovis gondolkodás?
Többieknek köszi :) Iszonyúan izgulok, félek, de remélem, hogy azért nem lesz horror, mint amiket itt olvasni. :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!