Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha 16 éves korod előtt terhes...

Ha 16 éves korod előtt terhes lettél volna, akkor megtartottad volna a gyereket?

Figyelt kérdés
És persze azt is írd, hogy miért.

2016. szept. 21. 15:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
95%
(#9 vagyok - mondjuk ez velem sem fordulhatott volna elő tekintve hogy 18 évesen kezdtem el nemi életet élni)
2016. szept. 21. 17:25
 12/71 anonim ***** válasza:
87%

16 elott meg baratom sem volt aki a kezemet megfogta volna.

19 evesen lett elso komoly kapcsolatom.

A gyerekeim is igy nevelem szex a felnottek jateka komoly kapcsolatban.

2016. szept. 21. 17:28
 13/71 anonim ***** válasza:
71%

Nem, kizárt. Se pénzem, se végzettségem, se érzelmi támogatásom nem lett volna.

De, engem se fenyegetett ez a dolog, 17 éves elmúltam, amikor elkezdtem nemi életet élni és egészen addig, amíg már nem jöhetett bármikor, úgy védekeztem, hogy véletlenül se kerüljek ilyen helyzetbe (duplán odafigyelve). Bejött. Csakis tervezett, akart gyerekeim vannak.

2016. szept. 21. 17:36
 14/71 anonim ***** válasza:
70%

10-eske, ne kekeckedj velem. :)

Koncentrálj a feladatra: olvasd a kérdést, arra válaszolj!

De hogy megvilágítsam elmédet, válaszolok neked is, látom problémád van. Nem, szerintem nem való a szex sem gyereknek. És nem is írtam, hogy nekem való lett volna, ugye? ;) Ahogy azt sem, hogy szexeltem volna. Nem mintha bármi közöd lenne hozzá.

Mondom, próbálj jobban koncentrálni.

2016. szept. 21. 18:02
 15/71 anonim ***** válasza:
48%
Biztos h nem tartottam volna meg. Most az 1szer a lepontozás sem izgat
2016. szept. 21. 18:46
 16/71 anonim ***** válasza:
82%
Én lehet, hogy hajlottam volna, arra hogy megtartom, de szerintem a szüleim nem engedték volna, hiszen tanultam, önálló keresetem sem volt, még szerencse, hogy nem történt velem ilyen.
2016. szept. 21. 19:08
 17/71 anonim ***** válasza:
75%
Nem szexeltem 16 evesen, igy ez a veszely nem fenyegetett.
2016. szept. 21. 19:53
 18/71 anonim ***** válasza:
67%
16 előtt nem szexeltem,17 évesen volt arra példa,hogy kiszakadt az óvszer,és pánikban voltunk akkor elvetettem volna,én csodálkozom,hogy fiatal lányoknak megfordul a fejükben a megtartás,mert nekem annyira nem lett volna így jövőképem (pedig az akkori "balesetes srác" a gyerekem apja,férjem így 15 év után) biztos elvetettem volna.Se érettségi,se végzettség,túl fiatalon,az meg pláne eszembe nem jutott volna,hogy anyu meg apu majd eltart minket.Szóval nagyjából ezért nem.
2016. szept. 21. 21:29
 19/71 anonim ***** válasza:
94%
Én biztos szerettem volna megtartani, de a szüleim nem hiszem, hogy hagyták volna. Tudom, hogy jogi értelemben nem dönthettek volna helyettem, de megtalálták volna a módját, hogy rávegyenek, hogy ne tartsam meg. Mondjuk nyilván jószándékból, de nekem azért kicsit más a véleményem erről, mint nekik. Szerencsére nem voltam ilyen helyzetben.
2016. szept. 21. 21:42
 20/71 anonim ***** válasza:
43%
Korán kezdtem a nemi életet, de mindig volt eszem (és a páromnak is) védekezni. Ha ennek ellenére mégis összejött volna a gyerek, szerintem nem tartottam volna meg. De attól is függ, hogy mit szólt volna a párom. A szüleim támogattak volna, bárhogy is döntök.
2016. szept. 22. 15:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!