Nem tartottam volna meg,mert apám kiverte volna belőlem a gyereket.Sajnos ez nem vicc,amúgy is vertek otthon nevelőanyám is.
2017. okt. 10. 21:21
62/71 anonim válasza:
Meg, ha mar eszem volt ahhoz, hogy szexeljek, tudtam, hogy gyerek is lehet belole, az abortuszhoz nem lett volna szivem, meg en nem is voltam bulizos tipus. Viszont tudom magamrol, hogy mellette is megcsinaltam volna jo esellyel a sulit, illetve nagyon jo a kapcsolatom a csaladommal, akarkivel meg nem feludtem volna le.
2017. okt. 10. 21:48
63/71 anonim válasza:
Nem. En magam is gyerek voltam... Egyebkent, emlékeim szerint meg szűz.
2017. nov. 14. 15:38
64/71 anonim válasza:
Biztos begyűjtöttem volna apámtól egy-két pofont mielőtt- és nem a pofonok miatt abortuszra megyek. És meg is érdemeltem volna. Nyálunk nem szokás már általános iskolásan kurv.lkodni, nemhogy a más nyakára szülni.
2017. nov. 14. 15:46
65/71 anonim válasza:
Ha te 16 évesen még általánosba jártál, akkor ott komoly gondok lehettek :D
2017. nov. 14. 15:50
66/71 anonim válasza:
Nem, nem jártam. A kérdés tizenhat éves kor ELŐTTRŐL szól a gyengébbek kedvéért, de jó legyen igazad, nyilván úgy gondolta a kérdező hogy a tizenhatodik szülinapja előtt egy nappal szexelt az ember, és rögtön hopp be is kapta a legyet...
2017. nov. 14. 15:52
67/71 anonim válasza:
Nem. Mondjuk eleve terhes se lettem volna, mivel nem éltem gyerekként némi eletet.
Amúgy meg mindig vedekeztem, ha becsuszott volna akkor meg mentem volna abortuszra.
2017. nov. 14. 16:13
68/71 anonim válasza:
Nem, (nem is szexeltem ulyen koráb, hiszen nem csakna agyerekre, hanem arra is éretlennek tartottam még saját magamat is. Olyan 20 éves koromig nem tartottam volna meg.
Fenti okok miatt. Miből tartottam volna el?? Ha a szüleim akartak volna gyereket, akkor maguk vállaltak volna 3.at 41-43 évesen, nem az enyémet kellett volna nevelniük eltartaniuk.
2017. nov. 15. 06:33
69/71 anonim válasza:
Nem tartottam volna meg, mert nem tudtam volna elképzelni az életemet egy gyerekkel annyi idősen, eltartani meg aztán végképp nem tudtam volna.
A másik oka pedig, hogy le akartam volna érettségizni, diplomát szerezni és férjhez menni. Ahogy azt tettem is.
Biztosan van olyan élethelyzet, hogy jó döntés megtartani, de elképzelésem sincs, hogy ez milyen helyzet lehet. Számomra elfogadhatatlan gyerekként gyereket vállalni.
2018. márc. 8. 12:46
70/71 anonim válasza:
Biztos hogy nem. Ki lett volna zárva hogy 16 évesen lekössem magam egy gyerekkel ráadásul anyámék se álltak úgy hogy rajtam kívül még egy gyereket neveljenek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!