Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha 16 éves korod előtt terhes...

Ha 16 éves korod előtt terhes lettél volna, akkor megtartottad volna a gyereket?

Figyelt kérdés
És persze azt is írd, hogy miért.

2016. szept. 21. 15:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
36%
Biztos, hogy nem tartottam volna meg, mivel már akkor sem akartam gyereket. Így a klimax felé közeledve sem változott az álláspontom.
2017. márc. 13. 20:06
 42/71 anonim ***** válasza:

Akkor sem egyedül döntöttem volna erről, és most sem. Most nyilván ketten a párommal,akkor viszont együtt, kettőnk szüleivel.

Persze így az esély a gyerekre nem sok, nem is hallottam még ilyet, csak azt akartam mondani evvel, hogy ha már ilyen történt volna, nem vertem volna ki a hisztit egyik vagy másik dolog mellett, hanem szépen megbeszéltük volna a felnőttekkel.

2017. márc. 13. 20:34
 43/71 anonim válasza:
71%

Nem, és ezt úgy mondom, hogy van már egy babám (22 éves vagyok).

De akkor alig éltem még, és ha most visszagondolok, mennyi minden kimaradt volna az életemből egy kamaszkori terhesség miatt, igen csak bánnám.

2017. máj. 8. 12:24
 44/71 anonim ***** válasza:
45%

Pfűűű én nem is tudom,hogy döntöttem volna anno.így visszagondolva nem tartanám meg,de lehet adott esetben akkor mást mondanék.

Én fesztiválokra jártam,szórakoztam,koncerteztem,ittam és éjszakáztam(persze nem úgy mint egy gyerek mellett :D ) és ez így volt jó.

Az meg hogy az egyik válaszoló írta 30 éves korig bulizni..... Ezért van minden kitolodva aztán ott vagy 40 évesen és nincs kinek szülni

2017. máj. 8. 12:51
 45/71 anonim ***** válasza:
19%
16 évesen én még bőven szűz voltam és büszke is vagyok rá. Természetesen megtartottam volna, mivel nem fogom kioltani az életét a gyermekemnek.
2017. máj. 8. 13:47
 46/71 jafnrétti ***** válasza:
67%

Én tuti meg akartam volna tartani, mivel 15-16 évesen kb mindent megtettem érte, hogy én legyek a családban az elzüllött gyerek. Unokatesóm volt a csendes, kitűnő tanuló, szófogadó, rendes lány, nagyszüleim állandóan hozzá hasonlítgattak, úgyhogy egy idő után sportot űztem belőle, hogy őket kiakasszam.

Na, ebből is látszik, hogy marhára nem lettem volna érett arra, hogy gyereket neveljek, szóval örülök, hogy nem kerültem ilyen helyzetbe.

/Amúgy vicces, hogy mamámhoz végül pont akkor kerültem közelebb, amikor - ugyan fiatalon, de már felnőttként - tényleg gyerekem született. Még "viccesebb", hogy most, hogy már szegény nagyon öreg, és szellemileg sincs a toppon, jóval többet foglalkozom vele, mint az a szuper kedvenc unokája./

2017. máj. 8. 14:38
 47/71 anonim ***** válasza:

Nem.

Bár ez nálam esélytelen lett volna, mert 16évesen még szűz voltam.

2017. máj. 8. 15:18
 48/71 anonim ***** válasza:
42%

Mi az hogy "ha 16eves korod elott terhes lettel volna,akkor megtartottad volna?? Es mi az hogy "miert"??

En ennyi idosen boven szuz voltam meg,sot meg 17evesen is,es az iskola kituno tanuloja voltam. Es nem azeet meet sznob,szemuveges,szeplos,kis sarokbanulo,magabanfordulo szurke kiseger voltam,hanem mert egyszeruen szerettem tanulni,es azt hiszem elmondhatom magamrol hogy egy jo csaj is voltam (meg hat vagyok is). Na epp ezert. Egyszeruen nem annak van ott az ideje ennyi idosen hogy gyereket szuljunk. Egyaltalan miert szexelnek ennyi idosen? Nem is ertem komolyan...eszem megall...megerett a vilag a pusztulasra! Es amugy meg ha "veletlen", valami csoda folytan,(ha olyan hulye lettem volna,(ami szerencsere nem voltam) mint a mai kis tini ribik hogy ennyi idosen felcsinaltassam magam, nem,akkorsem tartottam volna meg.

Meg igy kozel 24evesen sem akarok szulni,nemhogy meg abban az idoben. Hat hol elunk kerem??

2017. máj. 9. 10:53
 49/71 jafnrétti ***** válasza:
46%

44-es, mi az, hogy "mi az hogy"? :D Mit nem értesz a kérdésen?

Mai kis tiniribik? Ne röhögtess :D Jócskán idősebb vagyok nálad, de már az "én időmben" is sok tizenéves élt nemi életet. Attól, hogy te nem éltél, nem leszel több másoknál, és azok alapján, amiket leírtál magadról, kár ennyire elszállnod magadtól, mert nincs mire.

Egy rossz szót sem szóltam volna, ha a kérdés megválaszolására szorítkoztál volna, de helyette belekezdtél önmagad fényezésébe.

2017. máj. 9. 16:44
 50/71 jafnrétti ***** válasza:
*48-as, természetesen, nem a 44-esnek szólt.
2017. máj. 9. 16:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!