Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miket főztetek apának, míg ti...

Miket főztetek apának, míg ti a kórházban voltatok?

Figyelt kérdés

Mik azok az ételek, amiket le lehet fagyasztani, elállnak, esetleg ha megmarad, szoptatós anyuka is eheti? Gondoltam egyrészt a töltött káposztára, de az ugye nem annyira bababarát kaja.

A 'felnőtt ember', 'nem életképtelen' stb válaszok nem érdekelnek, azt hiszem ennyit megtehetek érte, hogy előre főzök, hogy 12-14 óra munka után ezzel már ne kelljen foglalkoznia.

Miből tárazzak be, miket vegyek előre, hogy kb. csak friss kenyeret kelljen hoznia? (ez a későbbi gyerekágyas időszakra vonatkoztatva is érdekel)

2016. aug. 23. 13:52
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
64%
Semmit. A nagyobb gyereknek és neki is volt fagyasztott pizza, meg a maradék az előző napról. Elmentek étterembe 1-2 alkalommal, és csináltak szendvicset. A nagy menzás egyébként, ott ebédelt. Ha mindenképp otthoni meleg ételt akartak volna enni, ami elég ritka, a nagyszülők megoldják. Szóval ő is elég önálló. 7 napról volt szó.
2016. aug. 23. 18:16
 32/70 anonim ***** válasza:
58%

Természetesen Anyukám főz/főzött Apukámra.Akkor is,amikor én kórházban voltam(12 évesen volt a vakbélműtétem)....

A Férjemnek nem főztem előre egyik szülésem alkalmával sem(3 gyerekünk van).Először is 2-3 napról volt szó.ráadásul elég nagyfiú már,hogy meg tudja oldani azt a pár napot.Amikor a 2.,majd később a 3. gyerekünket szültem,a gyerek/gyerekek otthon voltak az Apjukkal,és egyik nap valamelyik nagyszülő vitt kaját,másik nap az Apjuk vitte kajálni Őket.Nem kell ezt túl spilázni.

2016. aug. 23. 18:46
 33/70 A kérdező kommentje:

hú, de nagy kommenthuszárok gyűltek itt össze, tudok gratulálni! Nem mindenki lakik ám petsen meg nagyvárosban, ahol lehet menüzni, sőt, nem mindenki munkahelyén van melegkonyha, büfé, vagy akár egy kva kávéautomata! Beszűkült látókörű nem mondom mik vagytok, mert a rendszer úgysem engedné át! Nagyon gratulálok a családi életetekhez, ha szerintetek 3-4 napra előre főzni olyan kib*szott nagy áldozatot jelent!

1. nyilván nem az én apámról van szó a gyerekvállalás-nevelés témakörben, ráadásul ha a saját apámról írnék, azt valamilyen birtokos jelzővel is illetni kellene, nem? Nagy humor volt ebbe belekötni, IQ szint látszik, ennyi.

2. Nem, nem fogok hazaszaladgálni seggettörölni, sőt, otthon szülni sem, de mivel most itthon vagyok, van még 2-3 hetem a szülésig, és NEM ESIK NEHEZEMRE megkönnyíteni annak az embernek azt a pár napját, míg egyedül lesz, aki 'gyereket csinált nekem' nem mellesleg miattunk dolgozik 12-14 órákat, nehogy már én legyek a szar! Inkább ti szégyelljétek magatokat, mert oké, meg se fordult a fejedben, már az is elmond mindent, de hogy még büszkén vállveregetve hangoztatjátok is, nem nagy EQ-ra vall!

Aki válaszolt, annak köszönöm.

2016. aug. 23. 18:48
 34/70 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, arra persze nem írtál semmilyen kommentet, hogy miért is életképtelen a férjed és te terhesen otthon hetekig miért nem egy könyvet veszel le a polcról az állandó főzés helyett. Nekem nem olyan nagy áldozat olvasni, nem értem, te miért ragadtál le ezen a szinten. Tudom, tudom, gyakran olvasol, sőt a kedvenced az Egri csillagok.
2016. aug. 23. 18:54
 35/70 A kérdező kommentje:

Igen, kepzeld, gyakran olvasok, mondjuk az emlitett konyv pont nem a kedvencem. 3 het alatt 3 kaja megfozese mellett tobb konyvet is ki tudok olvasni, koszonom szepen aggodalmad. Es te miert nem a kerdesre valaszolsz???

Nem eletkeptelen, nyilvan meg tudja csinalni, de ha egyszer ennyit megtenni nekem sem faradtsag, nem ertem, miert ne tehetnem?!

2016. aug. 23. 19:35
 36/70 anonim ***** válasza:
65%

Én egy hétig voltam bent, de addig a férjem megoldotta az evést nélkülem is.

Amennyiben a tiéd, Kérdező nem képes erre, akkor pörkölt, spagettiszósz, fasírt, bepanírozott hús (bár ezeket ki is kell sütni, szóval ez már valószínűleg nem opció számotokra). Főzeléket nem fagyasztanék, azok gusztustalanok felengedve, a rakott zöldségek szintén.

2016. aug. 23. 19:36
 37/70 anonim ***** válasza:
20%
Kedves kerdezo egyet tanulj meg itt csak szuperanyukak vannak tokeletes elettel milliomos ferjekkel. Csak tudnam kik irjak azokat a kerdeseket h nemalszik a gyerek, megcsalt a ferjem, nincsmit ennunk nincs penzem pelenkara stb. Ha valaki kicsit is torodik a csaladjaval az meg szar a szemukbe. Ja es cumibol se etesd meg soha a gyerekedet mert az feler legalabb egy sorozatgyilkosaggal. :D
2016. aug. 23. 19:53
 38/70 A kérdező kommentje:

Mutasd mar meg lecci, hol irtam, hogy nem kepes ra???

Masreszt attol, mert terhes vagyok, en sem vagyok eletkeptelen, nem esik nehezemre fozni, bar igy latszik, egyeseknek igen...

Kedves utolso, teljesrn egyetertek, meg azt hozzafuznem, nyilvan nem ok irjak ki a milliomodik kerdest h mikor lesz szamlan a csaladi....

2016. aug. 23. 19:57
 39/70 anonim ***** válasza:
86%

37-es vagyok. Igazad van, nem írtad, csak úgy jött le. Bocs.

Nem vagyunk milliomosok egyébként, bár az tény, hogy nem okoz gondot menüt enni vagy akár étterembe járni sem. Szerintem azért egy 750-800 forintos menü (kisvárosban lakunk, de kapásból 7 helyet tudok, ahol lehet menüzni) ott, ahol valakik gyereket vállalnak, nem lenne szabad, hogy gondot okozzon 3-4 napig(ha igen, akkor az nagy baj), szóval valamelyik válaszolótól a pénzre vonatkozó fröcsögés nem ide való szerintem.

2016. aug. 23. 20:02
 40/70 anonim ***** válasza:
82%
Pont olyan életképtelen vagy akkor te is,ha itt kell kitalálnod mit tegyél a fagyóba. Főzöl amiket megesztek és beteszed... Nem kell milliomos férj ahhoz,hogy ne kelljen tele pakolni a fagyót 3napnyi étellel. És pest meg nagy város sem. Még falvakban id van bolt... Vagy ha a kicsiben nem,kb 10perc autózással akad falu,ahol van. De erre mit mondanál,abbban a faluban dolgozik,ahol éltek,nincs bolt és autó se. Söööt szülni is taxival mész,vagy mentővel perces úton. Nem fog anyósom élelmet hozni a fiának,mert a fia 31évesen tud főzni,sőt sütni is,pedig koleszos volt és nem lakott külön előttem a szüleitől,de megtanulta,mert szeret enni és nem akar másra támaszkodni. És ott van exem,a lányom apja,aki szerintem mióta elköltöztem nem fözött semmit,max túros tésztát meg fagyasztott pulykamellet. De még él azóta is...
2016. aug. 23. 20:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!