Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miket főztetek apának, míg ti...

Miket főztetek apának, míg ti a kórházban voltatok?

Figyelt kérdés

Mik azok az ételek, amiket le lehet fagyasztani, elállnak, esetleg ha megmarad, szoptatós anyuka is eheti? Gondoltam egyrészt a töltött káposztára, de az ugye nem annyira bababarát kaja.

A 'felnőtt ember', 'nem életképtelen' stb válaszok nem érdekelnek, azt hiszem ennyit megtehetek érte, hogy előre főzök, hogy 12-14 óra munka után ezzel már ne kelljen foglalkoznia.

Miből tárazzak be, miket vegyek előre, hogy kb. csak friss kenyeret kelljen hoznia? (ez a későbbi gyerekágyas időszakra vonatkoztatva is érdekel)

2016. aug. 23. 13:52
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
76%

Tudom,kérted,hogy ne,de amikor 750ért kapsz egy menüt(legalábbis nálunk ennyi és még jó is),én nem bszakodnék ezzel a fagyasztok-előrefőzök szrsággal!

Felnőtt ember,nem életképtelen,ahogy írtad!

2016. aug. 23. 15:23
 22/70 anonim ***** válasza:
80%

Az én válaszom sem lesz feltétlenül konstruktív, de beállok én is a sorba: semmit nem főztem, nem szeretjük a fagyasztott/felengedett ételeket.

A férjem a munkahelyén ebédel, így csak a vacsorát kellett megoldania. Vagy hideget evett, vagy összeütött egy szalonnás/kolbászos rántottát, esetleg rendelt. 3 napig voltam távol, kibírta frissen főtt házi koszt nélkül :)

2016. aug. 23. 15:27
 23/70 anonim ***** válasza:
68%
Semmit. Nagyfiú, meg tudja oldani, pedig ő fog a másik háromra is vigyázni, míg én a kórházban vagyok.
2016. aug. 23. 15:32
 24/70 anonim ***** válasza:
44%
Nekem jött anyum és Ő fzött addig. Férjem dolgozott napközben, úgyhogy anyukám foglalkozott a gyerekekkel is. Én sem foglalkoznék fagyasztgatással és előre főzéssel, hanem ha másképp nem lenne megoldható, akkor rendelnék menüt neki arra a pár napra.
2016. aug. 23. 15:43
 25/70 anonim ***** válasza:
63%

Én családom és páromé se lesz itt segíteni,a nagyobb mégha itt is lesz netán,mert inkább anyósnál lesz,de párom tud főzni. Mellesleg nem hal éhen három nap szendviccsel sem. Egy tészta levest,vagy egy carbonarat mindenki meg tud csinálni szerintem. És gondolom hozzáf is be fog menni,nem dolgozik aznap is 12órát.

Ennyit megtenni érte... Neked nehezebb lesz,mint neki. Pörkölt,bolognai amit fagyasztok,most kis rizsed darálthús is van betéve,mert sok lett a rakott káposztához. De nem igazán szoktam eltenni amúgy.

2016. aug. 23. 16:00
 26/70 anonim ***** válasza:
73%

Az építő része: rantott hust(bepanirozva,neki kell majd frissen sütni),ugyanigy rantott sajt,karfiol,ilyenek,pörkölt...

A destruktív rész: 3.gyerekunk fog születni,eszembe se jutott eddig,hogy ilyesmire szükség lenne..(most se) Nálunk sem jonnek nagyik(vagyis jottek,de elkuldte őket,csak addig voltak,mig velem a kh-ban volt)Millio szog egyszeru 10 perces kaja van,plusz pizza,gyros,hamburger..

En nem azt irom, hogy a parod életképtelen,hanem tőled kérem,hogy ne hereld mar ki szerencsetlent...ezzel a megmozdulasoddal nyilvan csak jot akarsz,de ebbol az jon le,hog o total eletkeptelen,gondoskodni kell rola,mint egy gyerekrol..

2016. aug. 23. 16:34
 27/70 anonim ***** válasza:
67%
én is fagyasztottam le kaját főleg mivel ikreink lettek és az orvos mondta hogy legalább egy hónappal előbb be kel feküdnöm és a férjem otthon maradt a két naggyal és mivel dolgozott is mellette ezért igy egyszerűbb volt neki.én Pl.fasirtot,sült húsokat,spagettit,pörköltet fagyasztottam le nekik.
2016. aug. 23. 16:37
 28/70 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem a kenyeret is fagyaszd le neki. Most érted, el kéne mennie életében először a boltba. Merre indulna? Felvásárolná az egészet, mert rájönne, hogy a csirke nem megsütve terem otthon a tányérján. Mire hazajönnél, annyi élménnyel gazdagodva, hogy beindítaná a mosógépet. Ha többé nem lesz életképtelen, nem lesz rád szüksége, mert eddig azt hitte, ezeket mellel kell csinálni. El akarod veszíteni őt???:D
2016. aug. 23. 16:46
 29/70 anonim ***** válasza:
70%

Szüljél otthon,sztakkor nem lesz ilyen problémád!

Azt hiszem ennyit megtehetsz érte,hogy nem tepedsz 3-5 napot a kórházban,hanem szülés után felmosod magad után a mocskot és állsz vissza főzőcskézni!

Olyan fárasztó 12-14 órát dolgozni,te meg lógatod a lábad a kórházban! Hogy képzelted te ezt???

;-)

2016. aug. 23. 16:53
 30/70 anonim ***** válasza:
62%
Nem főztem, ebédidejében evett menüt valahol, munka után pedig bement a boltba, és csinált magának vacsorát, vagy rendelt valamit, pizzát, vagy mást. Mondjuk tőlem nem várta el, és én is meghagytam az önállóságát, mivel felnőtt ember, találja fel magát. 12 - 13 órát dolgozott akkor, és nem, nem esett nehezére.
2016. aug. 23. 17:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!