Miket főztetek apának, míg ti a kórházban voltatok?
Figyelt kérdés
Mik azok az ételek, amiket le lehet fagyasztani, elállnak, esetleg ha megmarad, szoptatós anyuka is eheti? Gondoltam egyrészt a töltött káposztára, de az ugye nem annyira bababarát kaja.
A 'felnőtt ember', 'nem életképtelen' stb válaszok nem érdekelnek, azt hiszem ennyit megtehetek érte, hogy előre főzök, hogy 12-14 óra munka után ezzel már ne kelljen foglalkoznia.
Miből tárazzak be, miket vegyek előre, hogy kb. csak friss kenyeret kelljen hoznia? (ez a későbbi gyerekágyas időszakra vonatkoztatva is érdekel)
Mint írtad, ennyit megtehetsz érte... De ez fordítva is igaz, nemde? Bár kérted, hogy ne, de mégis a két jellemzés a helytálló. Felnőtt ember, nem életképtelen. Csak tud magának valamit kotyvasztani, sőt Neked is, ha úgy van. Kissé túlaggódod ezt a dolgot. 3 napról van szó(jobb esetben), az rántottával is túlélhető. Ha meg annyira közel a szülés kehet annyira tekintettel rád, hogy ne várja el a 3 fogásos menüket. Bár lehet el sem várja, kérdezted egyáltalán Ő hogy szeretné? Lehet jobban elboldogul, mint gondolnád. Ne kezeld gyerekként!
2016. aug. 23. 14:30
12/70 anonim válasza:
Van, aki bármit lefagyaszt, mert szerinte jó az, van aki szerint semmi nem jó lefagyasztva, felengedve. Mamám mélyhűtőjében pl csak halott orosz katona nincs lefagyasztva, míg szerintem azt felolvasztott ételek jó nagy része emberkínzásra is alkalmas. Meg azt sem tudjuk, hogy mit szeret a férjed. Állítólag a főzelékek, rakott ételek, de még a levesek is jól fagyaszthatók,hát nem tudom. Ízlések és pofonok.
2016. aug. 23. 14:43
13/70 anonim válasza:
apám tud magára főzni.
párom dettó, nem mozgássérült
2016. aug. 23. 14:50
14/70 anonim válasza:
Apamra anyám főz.
2016. aug. 23. 14:52
15/70 anonim válasza:
2-es vagyok. Ez **** jó, h le lettem pontozva.
Miért is? Mert rágugliztam a neten , van-e ilyen cikk? Mert belinkeltem? Mert nem írtam, h én nem fagyasztottam le semmit????
Főleg hogy ugye nem érdeklik a válaszolót azok a válaszok, amik arról szólnak, h ne fagyasszon, hanem főzzön apjuk v rendeljen!
Amúgy meg: nem fagyasztottam én sem, hanem anyám és anyósom volt nálunk és főztek pár napig.
2016. aug. 23. 14:54
16/70 anonim válasza:
Azt hiszem, annyit megtehettem, hogy a szules-gyermekágy korul ne ezzel foglalkozzam. Az "apa" (brrr) nyilván a gyereked apja, a ferjem nekem is hozott kaját.
2016. aug. 23. 14:54
17/70 anonim válasza:
és APA a popóját ki tudja törölni, vagy majd hazaszaladsz két tolófájás között? :D eszem megáll :D :D
2016. aug. 23. 14:55
18/70 anonim válasza:
1. bárki akinek olyan kedve van pontoz szal ne foglalkozz vele ... sok esetben trollok pontoznak le mindenkit
2. bármi ami fagyasztható
pöri, gyors kaják, szilvás gombóc, főzelékek, chilis bab,
bolognai, milánói, sült husok,
egy kéretett csak meg tud csinálni
pl tészta főzés vagy krumpli
2016. aug. 23. 15:04
19/70 anonim válasza:
Nem főztem apámra, anyukám megoldotta, mi köze lenne ennek az én szülésemhez?
2016. aug. 23. 15:05
20/70 anonim válasza:
En azt csinalom hogy amit fozok minden nap es fagyaszthatonak itelek meg abbol szoktam rakni kisdobozba felre es bedobom a fagyosba. Az meg hatalmas marhasag h ugyan addig tart kiolvasztani mig megfozni este kiveszed reggelre kiolvad max koretet kell hozza fozni. Nekem nemlesznek itt a szuleim h segitsenek es az elso hetet nem fozocskezessel akarom tolteni hanem harmasba egymasra hangolodva es figyelve :) En tettem el mar halaszlevet, huslevest, csilisbabot, spagettit, tarhonyas hust, fasirtot...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!