Mit csinalnal, ha egy honap mulva kiderulne, hogy elcsereltek a babad a korhazban?
Kicserélnénk 1 hónap múlva :D
Engem anno elcseréltek a kórházban , nem vicc . Az anyám szólt a nővéreknek, hogy valami nem stimmel, na így kerültem oda ahova kell .
Visszacserélném és ha erős kötelék alakult ki a másik kicsivel akkor próbálnám tartani a kapcsolatot.
Egyszer olvastam egy külföldi esetet. Ott a csere évekkel később derült ki a gyerekek voltak vagy 5-6 évesek. A szülők úgy döntöttek, hogy nevelik tovább sajátként az a kicsit akit eddig és baráti kapcsolatot kezdtek ápolni a másik párral és a vérszerinti gyerekükkel.
Hát meglepodnek, mert csak 4-en szultunk az osztalyon akkor a Kútvölgyiben es a tobbiek mexikoi, kinai, afroamerikai es szoke kekszemu csalad voltak a korhazban, ahol szultem. Meg a császáron lattuk rogton a gyereket, majd a ferjem vegig vele volt, mig nem vittek be mindharmunkat a szobankba. Kiakadnek h elkabitottak a ferjemet.:D
Amugy nem cserelnem el, csodas gyerek, nyugodt, aranyos, figyelmes. Ő a miénk, aki először ránk mosolygott, nem az,aki genetikában közel van hozzánk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!