Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a pár éves gyereketeket elcserélték a kórházban? Vissza cserélnétek a vér szerintire?
Húúúúú nehéz kérdés...
Ha most valaki azt mondaná, a fiam nem az enyém....
Dehát én neveltem fel, ő az enyém.
Egyszer volt egy ilyen film is.
akkor vették észre, hogy elcserélték a kisfiúkat, mikor kiderült, hogy nagyon beteg az egyik, és így találták meg az igazi szüleit. A filmben kicserélték a gyerekeket, de utána szoros barátságban maradt a két család.
Ha az elcserélt baba jó helyen lenne, nem cserélném vissza, de azt kérném, h tartsuk a kapcsolatot.
Az én fiam 19 hónapos, nem cserélném el egy "idegen" gyerkőcre, hiszen őt én szoptattam, én voltam vele mikor éjszaka sírt, mikor beteg volt, nekem mondja, h anya, ez szerintem sokkal többet ér, mint, a vérszerinti kötelék.
Ezzel kapcsolatba nekem az jutott eszembe, hogy el nem tudom képzelni, hogy lehet egy gyereket elcserélni. A lányomat egy pillanat erejéig láttam a születése után, mivel császáros baba volt, és csak másnap láttam legközelebb, de ezer közül is megismertem volna, hogy az melyik az enyém.
A kérdésre: én nem cserélném vissza, de szeretném nyomon követni az életét a másiknak is és szeretném, hogy valamilyen szinten része legyek az éltének!
Csak csatlakozni tudok, és örülök, hogy szinte mindenki így vélekedik. Én tudom, hogy a lányom a lányom, mindkettő, mert születése után férjem követte mindenhova, és utána ugye már rajta volt a szalag. Az elsőnél még lestem, a másodikat már megismertem:-)
De a lényeg, én is meg akarnám ismerni a vér szerinti babám, tudni akarnék róla, része akarnék lenni az életének, de nem cserélnék. Ha nagyon rossz helyzetben lenne és adnák, magamhoz venném, de amúgy én is úgy gondolom hogy a két család alakítson ki egy jó kapcsolatot, és szinte legyenek egy család:-)
Tavaly volt egy eset, ami Ukrajnában történt. Az akkor 2 éves gyermekről kiderült, hogy nem a vér szerinti szülőknél van, vagyis a kórházban elcserélték őket. Az anya megkereste az "eredeti" gyerekét és vissza akarta kérni a szülőktől, de azok nem akarták adni, ezért perre vitte a dolgot. A bíróság kimondta, hogy kötelesek visszaadni egymás gyerekeit. A legszörnyűbb a dologban az volt, hogy az egyikük egy idősebb testvérrel nőtt fel, míg a másik egyke volt. A csere után az addig testvérrel élő 2 éves gyerkőc sírt, hogy elszakították a szüleitől és a testvérétől, most meg egy idegen nővel kell élnie. A másik kisgyerek is rosszul viselte, hogy hirtelen egy "nagy" családba került.
Rossz volt látni, hogy mi történt ezekkel a gyerekekkel. Ha ilyen helyzetbe kerülnék, biztosan nem cserélnék, de a kapcsolatot szeretném tartani a másik családdal.
Nem tudja valaki,hogy mi a címe annak a filmnek ami erről szól?
köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!