Szent Imre kórházban van légzésfigyel újszülöttek alatt?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 25. 13:16
1/7 anonim válasza:
Szerintem minden kórházban van alattuk. Ez manapság alap.
2/7 anonim válasza:
Én még nem láttam olyan kórházat, ahol lett volna.
4/7 anonim válasza:
Első válaszoló nem tudom, hol él, mert egy érett, egészséges újszülött alá nem szoktak a kórházakban légzésfigyelőt tenni, csak ha a szülő visz magával. Koraszülött osztályon, újszülött intenzíven, na ott van alattuk, illetve amikor én szültem, akkor a szobatársam babáját épp aznap adták ki végre az újszülött intenzívről, már jól volt a baba, csak még kicsi volt a súlya, ezért elővigyázatosságból ő még kapott légzésfigyelőt két éjszakára, de amúgy akinél nem volt indokolt, ott nem használtak ilyet. De mondom, a szülő vihet be nyugodtan, és használhatja is.
5/7 anonim válasza:
1. hol mindenhol?
Kérdező:nem,nincs.
6/7 anonim válasza:
János kórházban minden újszölött alatt van. Szent Imréről sajnos nem tudok nyilatkozni.
7/7 anonim válasza:
Nem annyir használható ez a kütyü.
Éjszakánként 16-szor beriaszt, vakriasztásra.
Első éjszaka után kidobtuk a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!