Más anyukák 2 pici mellett ráérnek egésznap a külsejükkel foglalkozni? A férjem nagyon megbánt ezzel az állandó hasonlítgatással.
Nem piszkál folyton,csak kifejezi néha hogy én miért nem vagyok olyan csini-ápolt stb.mint más felesége.Ez nekem borzasztó xarul esik, mert 2 kicsivel vagyok itthon,egy 2 évessel és egy 5 hónapossal.Minden másnap tornázom, de mivel csak szopik a lányom,nem indulnak meg a kilók, bár nem vagyok kövér, csak hát formásodás rámférne.
Én megértem őt hogy nem ilyet vett el feleségül,dehát mit csináljak ha egyrészt xar éneket örököltem, mert hiába vigyáztam, repedtem sok helyen,hízásra hajlamos vagyok, a hajam fodrász nélkül sehogy se áll és segítségem sincs akire kicsit rábízhatnám a gyerekeket.Félre értés ne essék, imádom őket, ők életem értelmei, de olyan rohadtul irigy tudok lenni, mikor látok más mamikat akik csinik-fittek-ápoltak és mindig arra gondolok h ez milyen kiszúrás és hogy a férjem miért mindig ezeket a nőket látja meg?
Ki vagyok akadva.
Anyum meghalt sajnos nemrég.:( Lánytesóm nincs. Mondjuk mindig azért rágtam a szüleim fülét de hiába:))
Egy bátyám van, Ausztráliában él...jó mi...?
A férjemnek nincs hibája:))) Legalábbis én tökéletesnek látom (mondjuk nem is szült eg 2 db egyenként 4 kilós csecsemőt) :)
Az a baj hogy a magammal való foglakozást valahonnan máshonnan kell "lecsípnem" viszont rosszul vagyok, ha 1.
áll a szennyes halomban.
2. porcicák, hajszálak szaladgálnak a padlón
3.nincs kaja a gyerekemnek megfőzve...
Esetleg egy megbízható bébiszitter, 2-3 órára?
.
ismerős dolgok, amikről írsz.sokszor este jut eszembe, hogy aznap még tükörbe sem néztem.
az én kislányom 14 hónapos, és most lettem ujra babás, 7 hetes terhes vagyok...
egész nap a hányingerrel küzdök...akkor mi a fenének fessem ki magam?:)
gratulálok a tornához!
ügyes vagy!!!!!!
Ha bébiszittert fogadok akkor is pont azt a pénzt fieztem ki neki amennyi jutna magamra egy hónapban.
A férjem amúgy 4 hétvégéből 3-at dolgozik.
A maradék egyen bevásárlást intézünk (ami szintén nagyon fontos mivel egyedül nem tudom elintézni) és az itthoni férfi munkákat megcsinálja.
Na nem nyavajogni akarok, csak igazságtalannak érzem hogy úgy csinál mintha SZÁNDÉKOSAN lennék ilyen amilyen...
Piszokság a férjed részéről, amit mond, elhiszem, hogy nem esik jól! Viszont hidd el, nem kell sok ahhoz, hogy oda tudj figyelni magadra is egy kicsit. Én 20 hós lánykámmal vagyok itthon, meg a pocakban egy 27 hetes fiúcska csücsül. :-)
Amit minden nap megteszek magamért, hogy igyekszem nem kinyúlt melegítőt húzni, hanem még itthonra is kicsit csinosabban öltözni. Szerencsém van, nem is nagyon híztam a terhesség alatt, meg szülés után azonnal lement rólam az a pár kiló. Nem hiszem, hogy a szoptatástól lennél ducibb, én még mindig szoptatok a terhesség mellett is, de így se ugrálnak rám a kilók. Abban viszont igazad lehet, hogy ez genetika. Azért az nagyon jó dolog, hogy rendszeresen tornázol, fel ne add!
Ahhoz se kell sok idő, hogy icipici sminket még otthonra is feltegyél - szemceruza, szempillaspirál, 3 perc az egész, de látványos!
A gyerekekkel miért nem tudsz vásárolni? Én mindig vittem a lányomat kezdetektől, most is így lesz, ha az öcsi megszületik. Nekem sincs segítségem, bár egy városban lakunk a szüleimmel, de ők is rengeteget dolgoznak.
A házimunkán lehet sok időt spórolni jó szervezéssel, nálunk mindig rend van, de simán belefér a délelőttbe, délután más anyukákkal, babákkal járunk játszótérre, egymáshoz... Lehet, hogy neked is megoldást jelentene egy olyan anyuka társasága, akinek hasonló korú babái vannak. Nézz körül, biztosan összeakadtok, aztán sokkal jobb érzés az ember lányának, ha van kivel jókat dumcsizni!
Szorítok neked, hogy minden jól menjen, kitartást!
Miért nem tudok a gyerekekkel vásárolni? :)) Mert a kicsit tolni kell ugye a kocsiban a nagy meg megy amerre lát, amúgy is dackorszakunk van, 2 percenként próbálgatja hogy szétkaphatja e atomjaira a boltot és annak árukészletét, ha nem engedem akkor meg kitör a hiszti...
Úgyhogy éveket öregszem ha velük próbálok bevásárolni.
Lehet h én szúrok el vmit.
A tornázást is 3 hónapja csinálom tényleg rendszeresen és 1 óra a dvd , mégse fogyok tőle, korábban ennyitől már megindultak a kilók, úgy a második hónaptól kezdve most meg nem akar beindulni a dolog.
Na felkeltek a bébik.
Köszönöm a tanácsokat és a bátorítást!
szia! Lehet kicsit haragudni fogsz az őszinteségemért vagy le fognak pontozni, de azért leírom a véleményem!
Először is a férjed részéről nem korrekt ez a hozzáállás, és, ha amiatt, hogy néhány hónapig nem vagy tip top tönkre tud menni a házasságotok, akkor nem is érdemes megmenteni....
Másodszor azt érzem a hangodból, hogy csak keresed a kifogásokat, hogy miért nem tudsz megfelelni a férjednek, de mégsem teszel meg mindent érte!
Én megértem, hogy azoknak könyebb, akiknek van segítségük, vagy sok pénzük, DE pl annyi idő alatt, amit a neten töltesz megmoshatod a hajad, vagy kilakkozhatod a körmöd, vagy feldobhatsz egy laza sminket, stb....
Azon is elgondolkozhatsz esetleg, hogy a nagyobbat beadod bölcsibe, legalább 4 órára és máris több időd lehet magadra....
Drukkolok neked, hogy sikerüljön az "átalakulás" és ne menjen tönkre a házasságod!
Ma töltöttem fél órát a net előtt. Egyébként nem szokásom és nincs rá időm. De köszi a véleményedet amúgy. És itt még oviba SEM veszik fel a fiamat ha itthon vagyok a kicsivel, nemhogy bölcsibe...ami amúgy nincs is.:)
De igazad van, én nem teszek meg mindent biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!