Más anyukák 2 pici mellett ráérnek egésznap a külsejükkel foglalkozni? A férjem nagyon megbánt ezzel az állandó hasonlítgatással.
Nem piszkál folyton,csak kifejezi néha hogy én miért nem vagyok olyan csini-ápolt stb.mint más felesége.Ez nekem borzasztó xarul esik, mert 2 kicsivel vagyok itthon,egy 2 évessel és egy 5 hónapossal.Minden másnap tornázom, de mivel csak szopik a lányom,nem indulnak meg a kilók, bár nem vagyok kövér, csak hát formásodás rámférne.
Én megértem őt hogy nem ilyet vett el feleségül,dehát mit csináljak ha egyrészt xar éneket örököltem, mert hiába vigyáztam, repedtem sok helyen,hízásra hajlamos vagyok, a hajam fodrász nélkül sehogy se áll és segítségem sincs akire kicsit rábízhatnám a gyerekeket.Félre értés ne essék, imádom őket, ők életem értelmei, de olyan rohadtul irigy tudok lenni, mikor látok más mamikat akik csinik-fittek-ápoltak és mindig arra gondolok h ez milyen kiszúrás és hogy a férjem miért mindig ezeket a nőket látja meg?
Ki vagyok akadva.
Hát a gond az hogy ő rengeteget dolgozik, van hitelünk is, kell a pénz stb. tehát én aztán mondhatom neki hogy most ő vigyáz a gyerekekre, de úgyse ér rá.:// És még csak le se szúrhatom emiatt hiszen nagyrészt az ő fizujából élünk.
Közben meg tudom h így tönkremegy a házasságunk mert én se vagyok elégedett magammal, ezt gondolom ki is sugárzom..és ő se elégedett.:/
figyu ezt akkor róhatja fel a férjed, ha mondjuk minden szombat délelőttöd szabad, h kozmi, körmös, fodrász kezelésbe vegyen....2 naponta tornázol? fogadd őszinte tiszteletem!!!
én egy gyerek mellett néha úgy nézek ki mintha átment volna rajtam egy úthenger, előtte modellkedtem, a pasik körülzsongtak, most se vagyok túlsúlyos, de a hajam, a körmöm, bőröm néha szörnyű állapotban van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!