Milyen házi praktikákat ismertek, amelyekkel megkönnyítitek a babaápolást, a pici körüli teendőket, vagy csak egyszerűen a hétköznapjaitokat, és ezáltal többet tudtok babátokkal foglalkozni, illetve eredményesebben?
- nekem a mosogatógép hatalmas segítséget jelentett!
- a fertőtlenítős törlőkendőket én is szeretem, meg a kis morzsaporszívó is hasznos.
- a kajákat nagy mennyiségben készítem és adagokban fagyasztom, így ritkán kell főzéssel tölteni az időt (csak előveszem és kész, esetleg gyors felturbózás kell neki, kajától függően)
- szomszédokkal jó viszont alakítottam ki, ha boltba mennek v postára, akkor be szoktak szólni (és viszont, természetesen!), hogy kell-e valami, néha nagyon jól jön hogy nem nekem kell lebumlizni a gyerekkel még valamiért külön.
- szerencsére a páromat rákapattam a sok segítségre, így két kicsi mellett is van időm szusszanni egyet este, vagy elmenni néha ide-oda, ami nekem kell a feltöltődéshez
- a kisebb-gyorsabb takarítgatást megoldom gyerekek mellett is, de a komolyabb nagytakarítás jóval egyszerűbb nélkülük, úgyhogy olyankor apájuk v mama elviszi őket hogy tudjak haladni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!