Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Kire szavaztatok?

Anyukák! Kire szavaztatok?

Figyelt kérdés

Ma olyat hallottam, hogy minden kismama és kisgyermekes anyuka az Fideszre szavazott mert azt ígérték emelik a cs-t, gyedet, gyest és visszaállítják a régi rendszert.

Te is így gondolod?

2010. ápr. 12. 20:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
55%

10 éven keresztül? Miről beszélsz? Én egy frissen diplomázott 23 éves anyuka vagyok.

És én sokat dolgoztam a szüleim éttermeiben, keményen. És nem nézek le senkit, csak azt írtam, hogy az, aki 200ezres fizetést kap, az több adót fizet, mint az, aki 140ezres fizetést kap, és ő is ugyanannyi gyedet kap. Mert szerinted többet ad az államnak az, aki 80000ft fizetést kap?

Ti kire szavaztatok?

2010. ápr. 16. 14:51
 72/74 anonim ***** válasza:
72%
Ez nagyon szánalmas ami itt megy,nem is tudom itt miért kell ilyen kérdést feltenni,amikor a babásokból is "háború" van mindig.Mindenki magánügye,azért nem kell csépelni a másikat...
2010. ápr. 16. 14:53
 73/74 anonim ***** válasza:
96%

Ja azt a választ is Te irtad? Azt hitem két különböző ember. A százalékokból itélve.

Hát figyelj! A gyárban dolgozók megtermelik, amit Te megveszel a boltban, fizetik a saját adójukat, plusz a termékre az állam ráteszi a maga kis áfáját, plusz a terék szállitására, a boltok is fizetnek nem keveste. Szerintem egy gyári munkás igenis sokat termel az államnak. Ugyanis ha nem lennének magyar gyárak, használhatnánk a külföldit, ami a legtöbb esteben silányabb minőség. Nem véletlen, hogy régen a gyárak, illetve annak dolgozói tartották el az országot. Csak most már nagy divat a diploma és nincs aki gyárban dolgozzon. Az egyik autógyár pl fizet, plusz szerződést kött azzal aki autószerelőnek tanul! Na ez nagyon nem jó igy. Az irodában csücsükélő diplomások nem elegek ahhoz, hogy eltartsanak egy országot!

2010. ápr. 16. 15:05
 74/74 anonim ***** válasza:
53%
Nem olvastam végig a válaszokat. Direkt..biztos ölitek egymást sajna. Egyébként LMP :) Kizárásos alapán ők maradtak...
2010. ápr. 16. 16:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!