Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Kire szavaztatok?

Anyukák! Kire szavaztatok?

Figyelt kérdés

Ma olyat hallottam, hogy minden kismama és kisgyermekes anyuka az Fideszre szavazott mert azt ígérték emelik a cs-t, gyedet, gyest és visszaállítják a régi rendszert.

Te is így gondolod?

2010. ápr. 12. 20:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:
55%

szerintem eszük ágában sincs visszaállítani, legalább már nem rájuk fog pikkelni a sok kismama....

egy gonddal kevesebb nekik.

pedig jó lenne, mert mi pont kiesünk a 2.babánkkal a 3 évből sajnos.

jobbik.

2010. ápr. 12. 21:41
 12/74 anonim ***** válasza:
36%

Én az MSZP-re szavaztam.

A Fidesz az maffiózók gyülekezete... Pintér belügyminiszter úr már melegíti a székét ismét :-(

2010. ápr. 12. 22:03
 13/74 anonim ***** válasza:
32%

Eddig mindig az MSZP-re, most a Jobbikra szavaztam. A fidesz mindig ellenszenves volt a sok öntelt képű politikusával...

Három gyerekem van.

2010. ápr. 12. 22:28
 14/74 anonim ***** válasza:
67%
Fideszre!De nem ezért. Azért szavaztam rájuk, mert az elmúlt 8 év tönkre tett minket (nem hiszem, hogy valakit az vágott volna földhöz,hogy áfát raktak a pelenkára, és igenis, hogy sok mindenben támogatták a családokat.). A Fidesz az egyetlen normális párt szerintem. És aki az Mszp-re szavaz, azt nem is értem.
2010. ápr. 12. 23:15
 15/74 anonim ***** válasza:
45%
Én a Jobbikra.
2010. ápr. 12. 23:40
 16/74 anonim ***** válasza:
56%
Én az LMP-re. Gondoltam, hogy a Fidesz fog nyerni, bár nekem nincsenek kellemes emlékeim a ciklusukból, igaz, akkor még csak kamasz voltam, amikor ők kormányoztak. De nem bánom, hogy ők nyertek, úgy értem, amit az MSZP művelt, annál már csak jobb lehet. Remélem egy kicsivel legalább tényleg jobb lesz. Mondjuk csodákat nem várok.
2010. ápr. 12. 23:59
 17/74 anonim ***** válasza:
60%

Fidesz.Amugy csak lesek,hogy van aki még az MSZP-re szavazott????Azok után???Na ne!!!!

Idézem kikre szavaztatok:"Hazudoztunk éjjel-nappal.Taktikák százai,amiket bevetettünk,csakhogy túléljük!"---és sajnos még sorolhatnám.Di tényleg igaz.Magyr ember gyorsan felejt. :( Én ilyenek kezébe még lakáskulcsot se adnék,nem hogy egy országot.

2010. ápr. 13. 06:23
 18/74 anonim ***** válasza:
60%
Fideszre. Nekem hiteles Orbán Viktor. Mégiscsak 5 gyereke van. Nem tudom elképzelni, hogy egy ötgyerekes politikus apa ne legyen felelősségteljes vezető.
2010. ápr. 13. 06:31
 19/74 anonim ***** válasza:
62%

LMP. Igazság szerint egyetlen párt sem volt, amelyikre rábíztam volna a vezetést, de sajnos nem is lesz egyhamar. Minden politikus azért akar hatalmat, hogy megszedje magát legálisan, hiszen az országtól elvenni mindig legális volt:(

Amúgy a Jobbikra akkor sem szavaztam volna, ha fizetnek érte.

2010. ápr. 13. 07:17
 20/74 anonim ***** válasza:
37%

Tényleg siralmas ez az oldal.

Azért lepontoztok valakit, mert a kérdésre válaszolva ideírja, kire szavazott????

Szégyeljétek magatokat.

2010. ápr. 13. 07:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!