Anyukák! Kire szavaztatok?
Ma olyat hallottam, hogy minden kismama és kisgyermekes anyuka az Fideszre szavazott mert azt ígérték emelik a cs-t, gyedet, gyest és visszaállítják a régi rendszert.
Te is így gondolod?
szerintem eszük ágában sincs visszaállítani, legalább már nem rájuk fog pikkelni a sok kismama....
egy gonddal kevesebb nekik.
pedig jó lenne, mert mi pont kiesünk a 2.babánkkal a 3 évből sajnos.
jobbik.
Én az MSZP-re szavaztam.
A Fidesz az maffiózók gyülekezete... Pintér belügyminiszter úr már melegíti a székét ismét :-(
Eddig mindig az MSZP-re, most a Jobbikra szavaztam. A fidesz mindig ellenszenves volt a sok öntelt képű politikusával...
Három gyerekem van.
Fidesz.Amugy csak lesek,hogy van aki még az MSZP-re szavazott????Azok után???Na ne!!!!
Idézem kikre szavaztatok:"Hazudoztunk éjjel-nappal.Taktikák százai,amiket bevetettünk,csakhogy túléljük!"---és sajnos még sorolhatnám.Di tényleg igaz.Magyr ember gyorsan felejt. :( Én ilyenek kezébe még lakáskulcsot se adnék,nem hogy egy országot.
LMP. Igazság szerint egyetlen párt sem volt, amelyikre rábíztam volna a vezetést, de sajnos nem is lesz egyhamar. Minden politikus azért akar hatalmat, hogy megszedje magát legálisan, hiszen az országtól elvenni mindig legális volt:(
Amúgy a Jobbikra akkor sem szavaztam volna, ha fizetnek érte.
Tényleg siralmas ez az oldal.
Azért lepontoztok valakit, mert a kérdésre válaszolva ideírja, kire szavazott????
Szégyeljétek magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!