Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Kire szavaztatok?

Anyukák! Kire szavaztatok?

Figyelt kérdés

Ma olyat hallottam, hogy minden kismama és kisgyermekes anyuka az Fideszre szavazott mert azt ígérték emelik a cs-t, gyedet, gyest és visszaállítják a régi rendszert.

Te is így gondolod?

2010. ápr. 12. 20:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
11%

Amúgy meg mindegy,nem nyertek

és ráadásul rohadt nagy vereség lett,nem véletlen

én ide nem jövök be többet,nem kell reagálni,mert már felfordult a sog s.ggnyalótól a gyomrom,remélem ti megsz.vjátok a váltást

2010. ápr. 13. 15:53
 42/74 anonim ***** válasza:
76%

Sajnos megint olyan beszél, akinek fogalma sincs semmiről...

"Gyed egy évre csökkent, utána lesd ami van"

A GYED nem csökkent egy évre, továbbra is két évre jár.

2010. ápr. 13. 17:22
 43/74 anonim ***** válasza:
46%

"remélem tényleg listázzák azokat akik az mszp-re szavaztak" "azért nem semmi medgyesi, gyurcsány, bajnai,mesterházi,mennyi jelült, hát kitartóak

kiváncsi leszek az elszámoltatás alatt hányan követik majd darocit a börtön helyett"

Anyám, normális vagy? És én ilyennel szóba álltam??? Az ember szót szándékosan nem használom! Az ilyen nem ember...

2010. ápr. 13. 17:24
 44/74 anonim ***** válasza:
77%

A gyed valóban nem csökkent egy évre, csak a jogosultsági idő alapján adják, ami szerintem nem baj. Hiszen ha dolgozott valaki 6 hónapot bejelentve 150 bruttóra apu cégében, az ugyanolyan jogon kapta a gyerek 2 éves koráig a gyed-et, mint az, aki legalább 2 éve dogozott folyamatosan. Szívás, nem szívás, ez van. Tudom, ez rosszul érinti azokat, akiknek egy év után csak gyes jár, de nem olyan nagy butaság az előre tervezés. Azok a megszorítások, amiket a Bajnai vezette MSZP kormány megtett, kellettek, ha tetszik, ha nem. Lehet azon vitatkozni, hogy ki juttatta ide az országot, a lényeg, hogy a fidesz nagyon jókor volt ellenzék, hiszen ha ők vannak kormányok, nekik kellett volna mindezt megtenni, és most a választás teljesen másként alakult volna.

Lássuk be, az ország a béka segge alatt van, és én személy szerint nem látom a kilábalás lehetőségét egyik pártnál sem.

És nem kell mindent elhinni, a fidesz nem fog mindent visszaállítani, mert nem tudja megtenni, akkor ugyanis visszajutnánk oda, ahonnan elindultunk, és nagyobb lenne a sz@r, mint eddig volt.

Nem vagyok túl öreg, de 32 évesen én már tudom, hogy nem kell minden választási ígéretet elhinni, úgysem teljesül a tizede sem.

2010. ápr. 13. 17:34
 45/74 anonim ***** válasza:
38%

Gondolom te a Fidesz ellen szavaztál, és nem érdekelt, hogy kire, csak a Fidesz ellen legyen. És igen, a munkáltatók költségeit kell először csökkenteni, áés nemn lehet egyszerre a te gyededet felemelni.

Kérlek írd meg, hogy miért szavaztál az Mszp-re, és ne azt, hogy miért nem a Fideszre!

2010. ápr. 13. 18:09
 46/74 anonim ***** válasza:
70%

Én közalkalmazott vagyok (és az LMP-re szavaztam), de qrvára nem értek egyet sem a 13. havi bérrel sem a 13. havi nyugdíjjal.

12 hónap van, akkor minek osztogatni.

Basszus, ha van egy cég, aki kitermel annyit, akkor adjona dolgozóknak, de államilag nem kell osztani a pénzt. amúgy honvédségnél dolgozom, és tök min degy ki van hatalmon, elfolyik a pénz. ez ugyanúgy volt 10-20 éve.

(több családtagom is dolgozott ott)

Amúgy megfigyeltétek, hogy viktor király legtöbbször egyes szám első személyben beszél, szerintem otthon megvan neki a korona másolata és felteszi magának.

na mindegy, aki a fideszer szavazott, várja csodát, engem az egész nem érdekel.

20 éve az első választásokokn is szavaztam és 20 éve nem változott itt semmi.

Minden politikus lop, csal, hazudik.

21:05

2010. ápr. 13. 19:41
 47/74 anonim ***** válasza:
68%

18.09-nek:

Rosszul gondolod. Nekem a fidesszel ugyanaz a bajom, mint az összes többi párttal, senki nem változtat, csak arra használja a 4 évet, hogy minél többet harácsoljon, minél nagyobb hatalmat kanyarítson magának, mert 4 év múlva úgyis jönnek a rossz idők. Tök mindegy, hogy ez melyik párt, egykutya valamennyi. Milyen jól hangzik, hogy igen, csökkentettük a munkáltatók költségeit, de kérdem én, a saját költségeket miért is nem csökkentették? És az állami vállalatok vezérigazgatóinak a költségei? Bőven lenne mit ésszerűsíteni ebben az országban, de erre egyetlen párt sem vállalkozott soha, mert az ésszerűsítés automatikusan a hatalom csökkenésével jár. Amúgy az én gyed-emet nem kérte senki, hogy emeljék fel, érdekelne, hogy hol olvastál ilyet a hozzászólásomban. Nem szavaztam az mszp-re sem, de mivel valakire csak kellett, arra szavaztam, akinek legkevesebb esélye volt, hogy az amúgy is szar helyzetben lévő országon rontson - az LMP-re.

És jó lenne, ha értelmeznéd, amit leírtam, általánosságokban beszéltem, nem volt kisarkítva semelyik pártra, pont azt írtam, hogy fordított esetben most a fideszt utálnánk, és az mszp lenne a jó, és ugyanúgy azok szívnának akik bérből és fizetésből élnek. Ez pedig teljesen pártfüggetlen. Mindig arról szól, akié a hatalom.

2010. ápr. 13. 20:23
 48/74 anonim ***** válasza:
73%
Utolsóval teljesen egyetértek!
2010. ápr. 14. 09:02
 49/74 anonim ***** válasza:
93%

Kedves tegnapi 7:23-as, pont azt néztem én is, h jól le lett jó pár ember szavazva, pontozva, csak azt nem tudom én sem mire fel, amikor a kérdező kíváncsi mások véleményére...

Ez most olyan, h aki nem az x-re szavazott, azt lepontozzuk, mert egyszerűen nem szimpatikus?

Hát ha erről van szó, kiírok egy ilyen kérdést, ott élje ki mindenki az ilyesféle igényeit.

Nem tudom, miért kell "marakodni" ilyenek miatt, nem jobb a békesség?

Egy korábbi válaszoló.

2010. ápr. 14. 16:06
 50/74 anonim ***** válasza:
49%

kire szavaztam?senkire!

senki se mondta ,hogy :aki nem dolgozik ne is egyék!

értem ezalatt az alanyi jogon járó,gyest, családi pótlékot!

szépen mindent az adóból kellenne visszaírni!szóval aki adózik azt jutalmazzák.

aki meg nem dolgozik, az törekedjen dolgozni, ne sorba szülje a gyerekeket.értem ezalatt a cig@nyokat,az iskolapadból kieső kismamikat!

2010. ápr. 16. 08:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!