Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Kire szavaztatok?

Anyukák! Kire szavaztatok?

Figyelt kérdés

Ma olyat hallottam, hogy minden kismama és kisgyermekes anyuka az Fideszre szavazott mert azt ígérték emelik a cs-t, gyedet, gyest és visszaállítják a régi rendszert.

Te is így gondolod?

2010. ápr. 12. 20:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
20%

a gyest az is kapja aki dolgozott,munka mellett még egy évig, és hidd el,nem a gyes miatt szülnek,hisz a 25.000 ft a cigijükre sem elég.inkább a családi miatt,ami gyerekszámmal párhuzamosan nő...

és nekem jól jött a gyes,mert érettségi után lettem terhes, és mig főiskolára jártam,örültem,hogy kapom,hisz akkor még elég volt a rezsire a 25000 ft összkomfortos családi házban

Na és a többi,amit a kedves pártod csinált,azt nem kommentálod???

2010. ápr. 13. 13:19
 32/74 anonim ***** válasza:
67%

egy éve vagyok gyeden és a munkáltatóm nem fizette utánnam a járulékokat szja-t, erre fordithatom most az adókedvezményemet...

és 12 évig dolgoztam

2010. ápr. 13. 13:21
 33/74 anonim ***** válasza:
69%

Azért szülnek, mert addig is jól elvannak otthon... és soha nem is lesz munkahelyük, ez miatt nem fáj a fejük. Ismerek párat, tele velük a váróterem, ha tanácsadásra megyünk.

Megkapták a szocpol-t azok is, akik a legjobban ágálnak az MSZP ellen, és lelkes fideszesek. Sorra építették nekik a házakat. 5-6 gyereket szültek, csak ezért, azután meg lelakják egy év alatt.

Mindenki érzékelte a megszorításokat.

2010. ápr. 13. 13:27
 34/74 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem is nagy baklövés volt alanyi jogon járó juttatássá tenni! És avval sem értek egyet, hogy a családi is így jár. Ezek miatt szaporodik egy bizonyos népcsoport. Életében nem tett be semmit a közösbe, csak kivenni tud onnan. És a mellét verni, hogy én kisebbségi vagyok, nekem alanyi jogon jár. (alanyi jogon járhatna nekik egy-egy golyó is, ezek után annyit még kibírna az államkassza)
2010. ápr. 13. 13:45
 35/74 anonim ***** válasza:
55%

Én, aki alkalmazottként dolgozom és becsülettel adózom, fizetem a TB-t, én örüljek annak, hogy te, aki egy percet sem dolgoztál, kaptál az államtól pénzt azért, mert gyereket szültél???

Bocs, én nem örülök az alanyi jogon járó gyesnek, elnézést kérek érte...

Sajnos nem értünk egyet ideológiailag, ezért is szavaztunk ellentételesen.

Te se értesz egyet velem, én se veled.

Én egyetértek azzal, hogy legyen vizitdíjj, rögtön csökkent a "hőemelkedése van a gyereknek, rohanok a dokihoz" típusú anyukák száma a váróban. Nem rohangál minden aprósággal, csak megnyugtatásul az orvoshoz.

Ha kell, megy, ha nem kell, otthon marad a s.ggén. Ha gyakran kellett menni, ingyen mehettél.

Ingatlanadó nincs ugyan, de nem számít. Örültem volna, ha az, aki nem adózik, mert nincs egy kanyi LEGÁLIS jövedelme sem, az is hozzájárulna az államkasszához kicsinykét. A szomszédom gyógytornász (maszek), legálisan nincs jövedelme, így a 40 milliós házában vígan éldegél menő cuccokban és rendszeres szociális segélyt kapnak a gyerekei!!! Amit pontosan ki is fizet be a kasszába? Én... Ha voltál maszek gyógytornásznál valaha, tudhatod, hogy 5000-et keres óránként. Zsebbe. Hát az ingatlanadóval legalább egy kicsi pénz tőle is bejött volna.

Közalkalmazottak fizuja csökkent? Én nem tudok róla, szerintem senkinek nem csökkentette soha senki a bérét.

Gyed csökkent? Én erről se tudok. Lehet, hogy a felső limitre gondolsz? Vagy mire? A gyed nem csökkent se időben, se összegben.

Szóval az MSZP az alkalamzottak, fizetésből élők pártja, akiknek nem tetszik, hogy fejőstehénnek nézik őket, a Fidesz meg a segélyért sorban álló milliomos vállalkozóké. Lehet választani, ki hová tartozik és aszerint szavaz. Így a két tábor soha nem fog egyet érteni és egyfelé szavazni az éles ideológiai ellentét miatt.

2010. ápr. 13. 13:49
 36/74 anonim ***** válasza:
34%
Én nem szavasztam ,mert így se, meg úgy se, lessz jobb nekünk akár ki kerül hatalomra!
2010. ápr. 13. 14:25
 37/74 anonim ***** válasza:
31%

13:49-es, kire írtad, hogy te, aki nem dolgoztál, kapsz pénzt???

Én suli után rögtön munkába álltam, írtam, hogy 6 évig dolgoztam. (irodában)

Utána született 3 gyerekem. A családtámogatási rendszerrel eddig meg voltam elégedve, szép magyarsággal.

A közalkalmazottak fizetése pedig csökkent, férjem is az ugyanis, ezért tudom.

Témát lezártam.

Szebb jövőt mindenkinek!

2010. ápr. 13. 14:53
 38/74 anonim ***** válasza:
59%

14:53-as, szerintem a 13:19-esre értette

Akinek nem inge ....

2010. ápr. 13. 15:26
 39/74 anonim ***** válasza:
43%
Az MSZP-re.
2010. ápr. 13. 15:50
 40/74 anonim ***** válasza:
44%

kedves 13:49-es

két évig voltam gyesen,csakhogy tudd,és főiskolára jártam mellette, utána gyerek bölcsibe én dolgozni.

Gyed egy évre csökkent, utána lesd ami van,ha nem vesznek vissza dolgozni,hát hál istennek nem ezek győztek....

kemény lesz helyrehozni,amit ezek elloptak, elk.urtak gyf szavaival élve,de remélem tényleg listázzák azokat akik az mszp-re szavaztak

azért nem semmi medgyesi,gyurcsány,bajnai,mesterházi,mennyi jelült, hát kitartóak

kiváncsi leszek az elszámoltatás alatt hányan követik majd darocit a börtön helyett

2010. ápr. 13. 15:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!