Anyukák! Kire szavaztatok?
Ma olyat hallottam, hogy minden kismama és kisgyermekes anyuka az Fideszre szavazott mert azt ígérték emelik a cs-t, gyedet, gyest és visszaállítják a régi rendszert.
Te is így gondolod?
Nem ezt mondták. Konkrétan amikor megkérdezték a Navracsicsot, hogy mi a véleménye erről az intézkedésről, ő azt mondta, hogy a jelenleginél kedvezőbb családtámogatási rendszert szeretnének kiépíteni. Ez szerintem nem ezt jelenti.
De teljesen mindegy, megszerezték a 2/3-ot azt csinálnak, amit akarnak, az ellenzéknek semmi szava nincs. Ez szerintem akármelyik párt esetében baj.
LMP-re
Nekem ez volt az 5. választásom, soha nem szavaztam a Fideszre, de még jobbra sem.
És nem is fogok, mert olyan elveket vallok.
Amúgy 2 gyerekem van, ( akicsi 1, a nagy 10 éves, ő 2000-ben születet, a Fidesz kormány ideje alatt és nem emlékszem, hogy hű de nagyon támogattak volna) csak áfát raktak a pelenkára, ez az egy nagyon megmaradt bennem.
Amúgy az egész politika nem érdekel.
Fidesz,de nem a családtámogatás miatt
Hanem mert az előzőek eladtak,majd legálisan elloptak mindent.
A jobbik és az LMP nem ütőképes, ezért a Fidesz, tőlük várok valami javulást,az mszp-t még Bp és a parlament környékéről is kitiltanám, több százezer embert tettek tönkre.
Én a Jobbikra akkor sem szavaztam volna, ha pisztolyt szorítanak a fejemhez.
LMP-s
hát a felhozatal elég gáz volt.A fidesz se lesz jobb,de igérni kell...
az mszp,hagyjuk...
a jobbik-röhejesek a még menetelni se tudó,komolytalan gárdával-no és nem tartják be a törvényt,mit várjunk tőlük?
én a civil mozgalomra szavaztam,bár értelmetlennek láttam az egészet
Én is a Jobbikra szavaztam.
Azt gondolom, hogy egy dolog az amit ígért a Fidesz, és egy teljesen más dolog az, amit meg is fog valósítani. Szinte teljesen biztos vagyok abban, hogy a régi rendszert, a 3 évet nem fogjuk visszakapni, ugyanis nincs rá keret. Nincsből pedig még akkora várat sem lehet építeni mint sz@rból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!