Anyukák! Kire szavaztatok?
Ma olyat hallottam, hogy minden kismama és kisgyermekes anyuka az Fideszre szavazott mert azt ígérték emelik a cs-t, gyedet, gyest és visszaállítják a régi rendszert.
Te is így gondolod?
Én a Jobbikra szavaztam. Ekkora hatalommal szemben csak az erős ellenzék képes valamire.
Két gyerekkel, a nagy 3 éves, a kicsi 1. Mindekettőnél fél év után visszamentem dolgozni, mert a munkahelyem felvett volna mást a helyemre. Vidéken meg nem lehet nagyon ugrálni, örülök, hogy nem másik városba kell ingáznom.
A Fidesz ma is elmondta, hogy addig nem reformál a mi zsebünkbe, amíg fel nem áll az ország. A vállakozók terheit akarja csökkenteni, nem a munkavállaóit.
Majd 1 év múlva, ha nem a cigányasszony fog többet kapni, azért mert a 10. gyereket szüli a semmibe, hanem én, aki próbál becsültesen boldogulni, elhiszem, hogy tudnak változást hozni az életünkbe.
Sok rossz közül nem tudtam dönteni. A 8 éves mszp kormányból elegem van, az öszödi beszéd, "nem emelünk gázárat", támogatjuk a családokat.... hányingerkeltő dumákkal tele a púpom. Az LMP meg sem fordult a fejemben, ahogy az mdf sem.
A Fidesz és a Jobbik között vaciláltam. Végül a Fidesz lett.
23.15-ös nek!
nem vágott földhöz, a pelenka áfásítása, de egy nagy genyóság volt.
mint az egész fidesz. Qrvára nem csládbarát, csak a papoknak nyalnak be csontig.
meg a határon túliak kérdése.
aki akar költözzön ide, fizessse itt adót, meg tb-t de ne én tartsak el még 5 millió embert
a jobb
El szeretnék mesélni nektek valamit,mint közgazdász.Nem vagyok családos(még),de közel vagyok a tűzhöz.
Voltam szavazni,Fideszre tettem a voksom, az alábbiak alapján
LMP: az SZDSZ csendben kivonult,majd új arcokkal csinált egy új pártot,nem lesz nagy jövője, gazdaságtanilag instabilak.
MDF:tuti bukásra volt itélve,mikor Bokrost jelölték miniszterelnök jelöltnek.
Fiatalok voltunk,lehet van aki nem emlékszik,de tisztán él bennem a hirhedt csomagja...
Anyukám elment 3 műszakba,Apu a 12 óra után még maszekolt,hogy egyáltalán,ami kellett ki tudjuk fizetni.
Jobbik:nincs megfelelő kollektiva, külsős közgazdászokkal akarják rendbe hozni a gazdaságot,akiknek a bérét mi fizetjük majd(na mega végkielégitést)
mivel ennél a pártnál nem ért senki a gazdasághoz,ezért ez is szivás lett volna.
A másik amiért nem támogattam-mi jogon korlátozzák az én szólás, és mindenkinek a sajtószabadságát a kereskedelmi csatornák megszüntetésével,na nem más
akit csak megemlitek,röviden,mert mindenki tudja,hogy még az adót is megadóztatták,állami cégeket eladták,aztán ellopták, az az mszp...
köszi,nem kérek belőlük és akinek egy csepp esze volt,az nem ikszelt rá.
Van baráti körömben mszp szimpatizáns,inkább nem szavazott...
A fidesz talán annyival tehet többet,hogy a gazdaságtanilag intelligens emberekből tevődik össze,családpárti,valószinűleg aki már elvesztette mindenét,azért már nem tudnak tenni semmit,de aki a szakadék szélén áll,azt még vissza tudják rántani.
Gazdaságilag velük járnak az emberek a legjobban, erkölcsiekben nem nyilatkozom.
Egyetlen dolgot mondjatok,amit az mszp tett értünk...
csak egyet
előző vagyok,csak azért mert én még emlékszem ki hozta vissza alanyi jogon a gyest...
ezek meg csak elvettek,fagyasztott,adóztatott családi,megszünt szocpol,vizitdij,ingatlanadó,13 havi nyugdij nincs,közalkalmazottak fizuja csökkent,gyed csökkent,kérdés???
kedves 13:07
alanyi jogon gyes: pont ezt kellene megszüntetni
A családi pótlék emelésével sem értek egyet, adjon adókedvezményt a gyerek mellé, a segély mellé nem járna
Én hogy dolgoztam kapok 50 ezret, ő hogy nem dolgozott 25 000 Ft. És ki járt jobban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!