Mi a véleményetek erről a gyerekvállalás-ellenes facebook csoportról?
2016. márc. 14. 13:09
41/46 anonim válasza:
68%os ne haragudj de ritka primitív gondolkodásmóddal rendelkezel, senki nem mondta,hogy baj,ha nem szeretne gyereket,vagy nem szeretik a gyerekeket,nem is kell mindenkinek szülni,sőt sok embernél jobb is...az sem baj ha kifejezetten nem kedvelik a gyerekeseket a kismamákat,és csinálnak egy csoportot mint gyerek nélküliek,szinglik stb. de az,hogy olyan képeket,karikatúrákat,posztokat osztanak meg ahol gyerek megöléséről,megsérüléséről,kínzásáról,kismama megöléséről,kínzásáról van szó az nem fér bele az elfogadható kategóriába,és bizony aki ezen jót röhög és a halálba kívánja a többi embert,a gyerekeket,csak mert Ő maga nem szeretne vagy idegesítik Őt azzal bizony nagy gondok vannak.Netán Te direkt nézel megkínzott állat,és ember képeket majd jókat röhögsz megérdemelte?? Nekem teljesen mindegy ki akar gyereket és mennyit,nem is bántanék senkit ilyesmi miatt meg pláne nem..
42/46 anonim válasza:
Valóban én vagyok szélsőséges és nem te, aki anyaként viccesnek tart egy olyan oldalt, ahol gyerekkínzásos fotókat osztanak meg. Amúgy semmi bajom nincs azokkal akik nem vállalnak gyereket. Nem érdekelnek és nem is bántom őket. Elfogadom a véleményuket amennyiben azt normális keretek között képesek elmondani. A morbid fotók nem tartoznak a normális kategóriába. Ugyanúgy állatkinzásos fotokat sem szabad megosztani akkor sem ha utáljuk az állatokat. Érted végre már?
43/46 anonim válasza:
Megnéztem mégegyszer az oldalt és bizony nem lettem jobban tőle! Teljesn mértékben az jön le, hogy utálják a gyerekeket és milyen hülye aki gyereket vállal. Nos, egyik kisbabás kismamás oldal sem foglalkozik azokkal akik nem akarnak gyereket. Nem raknak ki olyan posztot hogy te mekkora kretén vagy amiért nem szülsz. De ez az oldal csak azt hangsúlyozza hogy nem éri meg gyereket vállalni és hogy mindenki hülye aki szaporodik. U dorítónak tartom az oldalt, és nem százas aki ezen nevetni tud!
44/46 anonim válasza:
Engem csak az lep még meg de nagxon, hogy az egyik fő hangadó az oldalon egy tanár. Hogy engedhetik gyerekek közelébe?
45/46 anonim válasza:
Na a tanárokról ne is beszéljünk! Némelyiknek semmi helye nem lenne iskolában gyerekek között!!
46/46 anonim válasza:
Az a kép sem semmi, amelyik arról szól hogy a szülők és a sorozatgyilkosok között csak egy hajszálnyi átmenet van. Ezek normálisak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!