Mi a véleményetek erről a gyerekvállalás-ellenes facebook csoportról?
Valami igazság van benne - mégha túloznak is, mint minden egyoldalúan szélsöséges oldal.
De abban nagyon igazuk van, hogy ha valaki NEM AKAR gyereket, azt másoknak EL KELL fogadniuk és nem MEGTÉRÍTENI akarni öket.
A gyerekvállalás minden embernek magánügye, és ebbe senkinek (még a szüleinek meg rokonoknak sem) nincs beleszólása.
Ezt annak "ellenére" írom, hogy nekem vannak gyerekeim, de eszembe sem jutna másokra (még a gyerekeimre sem) rákényszeríteni a véleményemet.
Az,hogy betegesen idióták.
Nem azzal van a bajom,hogy valaki nem akar gyereket,magánügy.Saját döntése.Ettől még bőven lehet valaki jó,kedves,szeretetre méltó ember,hasznos tagja a társadalomnak stb.
De hogy szinte napi szinten posztolni kell erről valami primitív agyatlan okosságot,akkor ott már valami defekt van.Egyszerűen nem hiszem el,hogy valakit azért vegzálnának Ennyire,mert nem szeretne gyereket...Én legalábbis még senki gyerektelentől nem kérdeztem meg,hogy miért nincs neki.
De azért sem süllyednék a szintjükre így elfogadom hogy ilyen degeneráltak is vannak,ha már ők nem bírják elfogadni,hogy gyerekek születnek...:/pfff.
NEM azért defekt,mert nem akar gyereket,még egyszer hangsúlyozom.
Hanem mert ilyen ízléstelen képeket rak ki ,hogy "gyors abortusz",és a képen várandós kismama,elé gördeszka lökve,meg mélység,stb.
Álljon már meg a menet,nem vagyok egy humortalan valaki,de ez vicces??
Valamint EGYOLDALÚAN mutatja be a gyerekvállalást.
Akinek van gyereke,tudja hogy sokkal tobb öröm van benne,mint bosszúság.
Aki meg nem akar,azt meg nem szükséges elrettenteni.
Vagy akkor ki a célcsoport?aki bizonytalan,hogy vállaljon -e gyereket,majd ezektől a képektől nem fog?:-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!