De nem kötelező nézni a képeket. Egyetérteni meg pláne nem.
2016. márc. 14. 14:12
12/46 anonim válasza:
Szubjektìv döntés hogy az ember akar-e gyereket vagy sem. De rettentően primitìvnek és infantilisnek tartom ezt a gyerekgyűlölő csoportot. Nem kell szeretni a gyerekeket mindenkinek sőt szülni se kell. De a gyerekek is emberek,a kutyákat macskákat istenìtik meg mentsük meg a gyerek meg mintha valami démoni teremtmény lenne. Sose értettem állatbarát is vagyok,és persze nem szeretek minden embert,de nem is foglalkozom más magánéletével,és nem gyűlölködöm.
2016. márc. 14. 14:26
13/46 anonim válasza:
Könyörgöm, ez egy csoport. Nem kell belepni, nem kell nézegetni a képeket, megcsak tudni se kell róla. Nem is jelenik meg csak úgy az idovonaladon a semmiből, ha nem érdekel ilyen téma. Kicsit betegesen tartom, hogy valaki erre vesztegeti az energiáját, hogy ilyen csoportokat keres, aztán meg itt uszitja a népet. Mi értelme van? Van ateista csoport, muszlimok, vegak, Bieber fanok, AC/DC örültek, imádom az akármit csoportok: szabadon dönthet mindenki, hogy érdekli e vagy sem. De azért rakeresni tudom is én mondjuk egy utálom a brokkolit csoportra, hogy utána szidni kezdjem a tagokat, akik olyan elvetemultek, hogy nem szeretik a brokkolit, az kimondottan röhejes.
2016. márc. 14. 14:46
14/46 anonim válasza:
Teljesen nyilvánvaló, hogy azért jött létre az az oldal, hogy gúnyolódjon a gyermeket vállalókon. Primitív, buta, ostoba az egész.
2016. márc. 14. 14:51
15/46 anonim válasza:
néha jókat nevetek rajta (pedig van gyerekem), mert szarkasztikus, ironikus a legtöbb posztjuk. néha primitív és túlzó, de szerintem a legtöbb igenis vicces.:)
én az olyasmit nem szeretem, mint a vida ágneses kismamablog, ami meg csak a mártirkodásról szól, hogy "egy anya nem alszik", "a férjed kocsmázni megy, te meg csak tűröd" stb. szerintem ez sokkal károsabb mindannyiunkra, mint egy vicces oldal.
2016. márc. 14. 14:52
16/46 A kérdező kommentje:
Látom sokan félreértettétek. Itt nem uszítani akarok senkit, szimplán a véleményeteket akartam megtudni.
És a "nem kötelező nézegetni" "nem kell ilyenekre rákeresni"-re reagálva, az interneten az ilyenek csak szembe jöjjenek velem. Egy ismerősöm osztotta meg, a cím megragadta a figyelmemet és megnéztem a képeket.
2016. márc. 14. 14:54
17/46 anonim válasza:
Mik vannak.Én is túlzásnak érzem a képeket,de ha őket ezt teszi boldoggá,akkor nézegessenek ilyen képeket.Nekem is van egy kislányom,de sosem nézte ufóként arra aki nem szeretne gyereket.Egyébként én us úgy érzem,hogy azokon gúnyólódik az oldal,akik vállaltak gyerekez.
2016. márc. 14. 15:01
18/46 anonim válasza:
Én megértem, ha valaki nem akar gyereket, és elfogadom azt, mert az ő választása, élete. De ezek a képek akkor is bicskanyitogatóak, meg ezek a mémek... Nekem egy kicsit kekeckedős mind, meg beszólogatós. Szvsz én elfogadom, hogy nem akarnak gyereket, de pl. az a kép, ahol a figura szalad a boldogság felé, de előtte egy szakadék, = gyerek...
2016. márc. 14. 15:46
19/46 anonim válasza:
Vanna valóban vicces, irónikus képek, és vannak morbid, egy cseppet sem vicces képek. Akkor nem tudom miért nincs felháborodva senki, amikor anélkül, hogy bármit belájkoltam volna, jelenik meg az üzenőfalamon egy széttárt punci, félúton kifele egy gyerekkel, vagy egy 11 hetes abortált magzat "gyilkosok" címmel, ami kompletbe az orrom alá van dugva, bár sem más pinájára, sem egy abortált magzat látványára nem vagyok kíváncsi. Látnám akkor ezt a sértődést, felháborodást...
2016. márc. 14. 15:49
20/46 anonim válasza:
Szerintem azoknak a kiábrándult nőknek a gyűjtőhelye, akiknek elege van abból, hogy mindenki a gyerek témával nyúzza őket, pedig már hatszázhússzor elmondták, hogy nem lesz gyerek. Itt pedig sorstársakra találnak.
Azt gondolom, ha valaki nem akar gyereket, akkor nem szabad erőltetni. És ezt minden nőnek magának kell eldöntenie.
Engem nem különösebben zavar ez a honlap, nekem vannak gyerekeim, és így vagyok boldog, nekik nincs, és nekik így jó. Nem kell ezt túlkombinálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!