Mi a véleményetek erről a gyerekvállalás-ellenes facebook csoportról?
Igen, valóban vicces. :) Ezt jelenti értelmes embernek lenni, hogy képes vagy felfogni, hogy ez irónia, karikatúra, vagyis egyes dolgok felnagyítása... Ha ti nem vagyok ilyen szülők, örüljetek, de kár tagadni, hogy van ilyesmi és kifigurázni a hülyéket, akárhogy nézem, vicces. Talán számomra azért az, mert én tudom, hogy csak poén és nem tennék ilyesmit, ami pedig nem vonatkozik rám, azt nem veszem magamra... Voálá, máris értem a poént...
Ez megy a kabarékban és stand-up-okban... Az miért vicces? Ja, mert nem vagy érintett? Nem te vagy a politikus meg a Gizi néni, akit kigúnyolnak? Ez sem rosszabb semmivel sem!
Jézusom, úgy csináltok, mintha ti mindannyian azzal az elképzeléssel születtetek volna, hogy mikor lehettek végre anyák... Én is sokáig nem akartam gyereket, és attól, hogy változik az ember és változik a látásmód, még nem felejtem el, hogy igenis volt olyan idő, amikor én is hasonlóan láttam a dolgokat. Akárhogy háborogtok, akik nem akarnak gyereket, igenis így látják a családokat, had tegyék, én csak mosolyogni tudok rajta, mert én nem így érzek. De felháborodni valami teljesen ártalmatlan dolgon... az már a ti agybajotok. Semmilyen kínzásról nincs itt szó, ha ti bele akarjátok látni, akkor tegyétek. Nyilván ez már egy durvább humor, de attól még az...
Egyébként szánalmas, hogy van kismillió babákkal, anyasággal foglalkozó oldal, ezzel ellentétben egyetlen (vagy nagyon kevés) hely, ahol az ellentábor is kiélheti magát, na de ettől már hujjuj, csak még jobban elítélitek őket... Ha nektek ettől jobb, rágjátok a kefét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!