Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a gyerekvállalás-ellenes facebook csoportról?

Figyelt kérdés

[link]

nézzétek meg a képeit.

2016. márc. 14. 13:09
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
96%
Én sem szeretem az ömlengést,meg a nyálas idézetet,a gyerekem a szerelmem ststb,de ez egy ilyen gyerekgyűlölő csoport,úgy viselkednek,mint az ovisok,ha valamit nem szeretnek..nem kell szeretni a gyerekeket,sőt nem is kell mindenkinek gyerek ,de szerintem semmi vicces nincs abban amit ezek csinálnak,posztolnak...
2016. márc. 16. 14:11
 32/46 anonim ***** válasza:
100%
Így van! Ha nem szeretem a kutyákat, hozzak létre egy olyan oldalt, ahol kutyák kínzásáról posztolgatok számomra poénosnak vélt képeket?
2016. márc. 16. 14:33
 33/46 anonim ***** válasza:
100%
mondhatni marha "vicces" az is, amikor az egyik képen az anyuka egy bazi nagy játék vonatot nyomkod le a baba torkán, az meg annyira fullad, hogy a szemei kiugranak és iszonyatosan szenved. Komolyan, te ezt poénosnak tartod? Terhesen? Úgy, hogy mindjárt anya leszel? Nagyon el kellene gondolkodnod....
2016. márc. 16. 14:39
 34/46 anonim ***** válasza:
0%

Igen, valóban vicces. :) Ezt jelenti értelmes embernek lenni, hogy képes vagy felfogni, hogy ez irónia, karikatúra, vagyis egyes dolgok felnagyítása... Ha ti nem vagyok ilyen szülők, örüljetek, de kár tagadni, hogy van ilyesmi és kifigurázni a hülyéket, akárhogy nézem, vicces. Talán számomra azért az, mert én tudom, hogy csak poén és nem tennék ilyesmit, ami pedig nem vonatkozik rám, azt nem veszem magamra... Voálá, máris értem a poént...

Ez megy a kabarékban és stand-up-okban... Az miért vicces? Ja, mert nem vagy érintett? Nem te vagy a politikus meg a Gizi néni, akit kigúnyolnak? Ez sem rosszabb semmivel sem!

2016. márc. 16. 15:50
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem a szülőségről van szò...ez olyan hogy nem röhögsz az állatkinzòs képeken,karikatùrákon..akkor a kismama kinzòs,gyerek kinzòs képeken miért?? Egyik sem vicces
2016. márc. 16. 16:32
 36/46 anonim ***** válasza:
100%
Értelmes ember nem röhög egy másik emberi lény kínzásán még akkor sem, ha az, aki a képet csinálta, viccnek szánta. Hidd el, nem velünk van a baj, hanem veled! Anyaként azon röhögni, hogy babákat kínoznak...hát az már nem a morbid kategória, hanem a...Inkább nem írom le...Én is szuper laza anya vagyok, elhiheted, de ezek a képek ízléstelenek és pszichopata az, aki készíti őket. Érted? Sürgősen gyógykezelésre szorul.
2016. márc. 16. 20:07
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
Jah és a stand-up-okban sem szoktak politikusok kínzásán viccelődni. De ebből is látszik, hogy fogalmad sincs arról, mi az a humor.
2016. márc. 16. 20:09
 38/46 anonim ***** válasza:
0%

Jézusom, úgy csináltok, mintha ti mindannyian azzal az elképzeléssel születtetek volna, hogy mikor lehettek végre anyák... Én is sokáig nem akartam gyereket, és attól, hogy változik az ember és változik a látásmód, még nem felejtem el, hogy igenis volt olyan idő, amikor én is hasonlóan láttam a dolgokat. Akárhogy háborogtok, akik nem akarnak gyereket, igenis így látják a családokat, had tegyék, én csak mosolyogni tudok rajta, mert én nem így érzek. De felháborodni valami teljesen ártalmatlan dolgon... az már a ti agybajotok. Semmilyen kínzásról nincs itt szó, ha ti bele akarjátok látni, akkor tegyétek. Nyilván ez már egy durvább humor, de attól még az...

Egyébként szánalmas, hogy van kismillió babákkal, anyasággal foglalkozó oldal, ezzel ellentétben egyetlen (vagy nagyon kevés) hely, ahol az ellentábor is kiélheti magát, na de ettől már hujjuj, csak még jobban elítélitek őket... Ha nektek ettől jobb, rágjátok a kefét...

2016. márc. 17. 09:17
 39/46 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te vagy a példa arra, milyen ostobák...20 évesen elköttetnék magukat, mert nekik nem kell kölyök, aztán sírnának...hogy mégis. És nem...gyerekek kínzása soha nem lehet vicces. Nagyon sajnállak hogy te mégis tudsz nevetni ezen. Amúgy mutass már egy olyan oldalt, ahol hasonlóan morbid módon gúnyolódnak azokon akik nem akarnak gyereket? Vagy ezt csak a gyerekgyuloloknek szabad?Több babás oldalon regisztráltam magam de sehol nem szapulták soha az ellenoldalt.
2016. márc. 17. 10:55
 40/46 anonim ***** válasza:
Hogy jön ide az elköttetés és a gyerek kínzás? Könyörgöm, van ott 2-3 kép, ami igen, túl sok és már nem vicces, de az összes többivel semmi gáz nincs. Ha te ezt nem látod, akkor csak sajnálni tudom a szerencsétlen, szélsőséges látásmódodat, légy boldog vele.
2016. márc. 17. 11:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!