Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni egy olyan...

Mit lehet csinálni egy olyan anyossal aki percenként változtatja a szinét?

Figyelt kérdés
A gondom az hogy most kismama vagyok az első babánk halvaszületett,és most csak fekhetek,anyosom szerint lusta vagyok stb és ha nincs ott a férjem azzal gyötör hogy a mostani babánk is megfog halni,4 éve ilyen most elküldtem melegedni....Jol tettem ?

2016. márc. 1. 15:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne engedd be, csak ha otthon van a férjed.

Vedd fel telefonnal, miket mond neked.

2016. márc. 1. 16:01
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nála laktok, vagy külön? Ha nála laktok, akkor igyekezzetek minél hamarabb elköltözni. Ha külön laktok, akkor beszélj a férjeddel, hogy csak akkor jöjjön hozzátok, amikor ő is otthon van. Amúgy is feküdnöd kell, nem a vendégekre figyelni.

Egyébként jól tetted. Én kihajítottam volna a házból.

2016. márc. 1. 16:02
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

Én ugyanezt tettem volna!!!! :)

Ilyenkor örülök ,hogy külföldön elek,es jo messze vannak tolunk.

Nem tudnak semmibe sem beleszólni,bele kötni ! :)

2016. márc. 1. 16:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég... Egyrészt nagyon sajnálom, ami történt! Bízz a legjobbakban, pihenj sokat, hallgass az orvosra!

Az anyóst meg küldd el a jó büdös francba. A férjed tud róla, hogy ilyeneket mond?? Az én páromtól nem tenné zsebre az anyós, amit ezért kapna. Nekem meg se kéne hozzá szólalni.

2016. márc. 1. 16:07
 5/11 A kérdező kommentje:
A helyzet az hogy mi külföldön élünk, és ritkán járunk haza. Ő akarta hogy hozzá menjünk aludni ha itthon vagyunk... én mindig segitetem neki ha ott voltam de ö ugy érzi hogy én nem vagyok elég jo... negativ ember alapbol.. és szerintem nem tetszik neki hogy nem eszem a mü sirást ,ezért már anyukámra is beszol(igen szépeket) azért se értem mert neki is halt meg gyereke és ezt szemét dologbak tartom... A férjemnek szoltam és másnap el is mentem tölük.A férjem nem foglalkozik vele mert "anyu ilyen" de nekem ad igazat és meg véd.De azért csak az lett a vége hogy mi is össze vesztünk pedig nem is veszekszünk egyébbént... csak ha az anyos kicsit megmossta az agyát.A történtek ota irt nekem hogy "bocsi" de nem tudom ezt neki megbocsájtani " Ugy volt hogy meglátogatnak minket de én inkább akkor elmegyek itthonrol látni se akarom... ezért a férjem elkezdte utálni az én anyukámat aki pont a másik fajta... akkor se szol belle ha te kéred.... olyan mintha most megint kényszerböl szeretnem kell..
2016. márc. 1. 16:24
 6/11 anonim ***** válasza:

"A férjemnek szoltam és másnap el is mentem tölük."

És a férjed nem ment veled??? Nyaraltok (teleltek) itt, de külön? Ezt nem nagyon értem, bocsánat. Jó lenne négyszemközt és nem telefonon beszélnetek. Veszélyeztetett terhes vagy, a férjed nem kéne, hogy ilyen stressznek kitegyen. Szerintem legegyszerűbb lenne, ha fognátok magatokat, és minél előbb hazautaznátok az otthonotokba. Így nem éri meg a családlátogatás. Anyukád gondolom meg fogja érteni.

2016. márc. 1. 16:31
 7/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat ,hülyén fogalmazok mérgembe. Már vissza utaztunk hozzánk,és azt is megbeszéltük hogy panzioba megyünk legközelebb.És tudom hogy nem a legjobb ha a férjem igy reagál, de ha az anyja közelében van 3 napot kifordul magábol... Most az megy ithon hogy és a te anyád.... (már az enyém) mit hogy csinál, pedig az én anyukám mici macko féle csendes nyugis.... neki minden jo és minden széop.... Nem tudom mit csináljak vele, mert már nincs hozzá türelmem.
2016. márc. 1. 16:40
 8/11 anonim ***** válasza:
38%

Ne veszekedj feleslegesen a férjeddel.. Mármint értem, nem felesleges, és elég gyerekes hozzáállás, hogy ha az ő anyja egy idióta, akkor muszáj szidnia a tiedet.. Nyeld le ezt a békát.

Próbálj nem ugrani rá, hogy ő is mihamarabb elfelejtse a dolgot, és akkor annál hamarabb leszáll a te anyádról is.

Aztán persze ezt meg kellene beszélni majd egyszer, de most lehetőség szerint ne stresszeld magadat és próbálj ezen tovább lendülni. Később tisztázod vele ezt a helyzetet.

Keress valamit amivel ki tudsz kapcsolódni..varrás, olvasás, bármi ami leköt és nem gondolsz ezekre a dolgokra.

Az meg szerencse, hogy külföldön éltek.. Én láttam ezt testközelből a sógornőmnél. Csakhogy ott a saját anyja művelte ezt.. Amikor a gyerek féléves lett, akkor kiköltöztek külföldre. Nagyon jól tették. Így végre ki tudott jönni sógornőm abból a depresszióból, amibe a saját anyja lökte.

2016. márc. 1. 16:44
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha már otthon vagytok, és megbeszéltétek, hogy legközelebb panzióba mentek, szerintem is nyeld le a békát, ahogy azt az előző válaszoló is írta.

Ha erre kerül a téma, próbáld meg okosan, nőiesen elterelni, hogy újra béke és nyugalom legyen.

2016. márc. 1. 16:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha most folyamatosan feküdnöd kéne akkor miért utazgattok külföldről????
2016. márc. 1. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!