Mit tegyek? Az alsó szomszéd percenként jön fel, hogy leszakad a mennyezete, mert nálunk játszanak a gyerekek.
Figyelt kérdés
Már ha egy széket arrébb tolok, akkor is fent van és magyaráz, tegnap meg átjött a lányomhoz a 2 uncsitesója és hárman játszottak. Természetesen az öreglány megint itt volt. De mit csináljak? Nem kötözhetem a gyerekeket a székhez. És semmi rosszat nem is csináltak, zokniban játszottak, meg bújócskáztak.2012. márc. 6. 12:01
1/19 anonim válasza:
Itt a jó idő, a gyerekeknek is jobb lenne a szabadban lenniük. Attól kifáradnak és a lakásban már nem nagyon fognak rohangálni. Az ilyen lakások valóban nem túl gyerekbarátok sajnos és a szigetelés sem jó.
2/19 anonim válasza:
Közöld vele, hogy zaklatásért bejelentést teszel.
3/19 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat vagyunk kint így is, de az enyém még pici, nem nagyon van el sokáig még a játszótéren (1 éves). De komolyan mondom röhej, hogy semmit nem lehet csinálni, mert állandóan itt magyaráz. :(
2012. márc. 6. 12:08
4/19 anonim válasza:
Sajnos nem könnyű ez a társasházi élet, túl sokat nem lehet tenni, egymáshoz kell igazodni.
5/19 krisztivan válasza:
Küld le hozzá a gyerekeket és akkor nem fog leszakadni a menyezete:-))Bocsi,de ez jutott eszembe.Nem tudsz mit csinálni a gyerekek mozgékonyak és ha nem kiabálnak nem csapkodnak a földhöz dolgokat akkor ez van.
6/19 anonim válasza:
Ezt a kérdést mintha én tettem volna fel. Én tanácsot adni nem tudok, csak együtt érezni veled, mert az én alsó szomszédom is ilyen, annyi különbséggel, hogy ő 30 éves alkoholista és nem tetszik neki, ha a kislányom szaladgál. Részegen volt már rá példa, hogy ordítozott nekünk felfelé, hogy húzzunk vissza oda ahonnan jöttünk, meg sok hasonló szép dolgot. Ez van, én ha nincs itthon a férjem félek is, de ő már kb. 2x szólt neki, hogy állítsa le magát. 1 éve lakunk itt, ha tudtam volna biztos nem költözök ide :( Kitartás.
7/19 A kérdező kommentje:
Hát én is így vagyok, előttünk is gyerekesek laktak itt, nem mondták, hogy ilyen boszi lakik lent. Mi tényleg próbálunk alkalmazkodni, de hozzá nem lehet. Amikor a létrát felállítottam, mert festettünk, akkor is feljött, hogy ez mi volt. Ha mosok, akkor az nem tetszik. Röhej komolyan mondom és az a baj, hogy egyre kevesebb türelmünk van hozzá. :(
2012. márc. 6. 12:16
8/19 anonim válasza:
Őt ti zavarjátok, titeket meg ő. Próbáljatok meg csendesebbek lenni, de neki is változtatni kell és nem minden apróságért ugrálni. Beszéljetek közös képviselővel, hogy ilyen esetben mit lehet tenni.
9/19 A kérdező kommentje:
Lassan már levegőt nem tudunk venni anélkül, hogy fel ne szóljon érte. :( Röhej. Nem lehet vele megbeszélni semmit, mert ő egy full egyedül élő morcos zsémbes néni, se kutyája, se macskája, soha nem jön hozzá senki és csak a saját maga igazát mondja. Közös képviselő? Hát szerintem magasról tojna rá, oldjuk meg egyedül. :(
2012. márc. 6. 12:27
10/19 anonim válasza:
Semmit, vén banya. Ezek után ne is engedd be a lakásba.
Egy éves gyerekkel sok mindent nem is tudsz tenni, kint nem tud rohangálni, mozgásigénye meg van. Nálunk a gyerek későn indult el, most is babakocsizunk, és verték a falat, mikor négykézláb ment. Szőnyeg plusz habszivacson játszott és szenvedő hangon mondta az alattunk lakó, hogy hallanak mindent, hogy milyen korán kel. B.sszus, ha elvettem a zörgős játékot, akkor ordított, ha nem, akkor meg hangos volt. Mindig rászólok, ha a parkettán autózik, hangosan jár, sikongat, de mégis mi az, amit egy társasházban játszhat????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!