Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Az alsó szomszéd...

Mit tegyek? Az alsó szomszéd percenként jön fel, hogy leszakad a mennyezete, mert nálunk játszanak a gyerekek.

Figyelt kérdés
Már ha egy széket arrébb tolok, akkor is fent van és magyaráz, tegnap meg átjött a lányomhoz a 2 uncsitesója és hárman játszottak. Természetesen az öreglány megint itt volt. De mit csináljak? Nem kötözhetem a gyerekeket a székhez. És semmi rosszat nem is csináltak, zokniban játszottak, meg bújócskáztak.
2012. márc. 6. 12:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ezzel jár, ha kisgyerek van! Mégis, kötöznéd egy székhez?! Ha nem tetszik neki, költözzön el. :) Esetleg játszhatna habtapin, vagy a nagyágyon, de egész nap ott sem lehet. El kell fogadnia, hogy a kisgyerek bizony zajjal jár. Ennyi. :)
2012. márc. 6. 13:22
 12/19 anonim ***** válasza:

Onnantól kezdve, hogy a házirendben benne van, hogy H-P 8-20-ig, szombaton 8-14-ig mindenki úgy zajong, ahogy akar, egy szava nem lehet. Ezeken az órákon kívül meg vagy próbálsz megtenni dolgokat az ügy érdekében, vagy azt mondod így járt, akkor sem lehet egy hangja sem, mert egy gyerek nem csinálhat olyan nagy zajt, hogy csendháborítás legyen.

Mi szerencsére az elsőn lakunk, ilyen problémánk nincs, de mikor a szomszéd minden hétvégén rántotthúst csinál, és már reggel 7-kor klopfolja a húst.... nem szoktam szólni, hiszen az is olyan zaj, amiről nem tehet, hogy áthallatszik.... De ha már a másik szomszéd emiatt veri a gázcsövet, azt viszont az egész 10 emelet hallja, azért már lehetne szólni.

Szóval nem tudsz az ilyen emberekkel mit csinálni, ne engedd be, ne nyiss ajtót, majd megunja. Ha nem nőtt fel a társasházhoz akkor költözzön el.

Én is bosszankodok, mikor hétköznap fúrnak, és már az agyamat is kifúrják, de ugyanakkor nekünk is kellett fúrnunk, mikor a polcokat feltettük. Mikor? Ebédidőben? Mikor a többség dolgozik, nincs itthon? Akkor a kisgyerekek alszanak. 10 körül? Akkor a picibabák alszanak. 17 körül? Akkor meg jönnek a dolgozók, hogy nem tudnak pihenni. 19 körül? Akkor meg az egész ház szidja az anyánkat..... Szóval nem lehet okos az ember.

De hogy egy gyerek csinál zajt... ez van. Anyukámnak nem gyerekzsivajt, hanem a kutyák rohangálását kell elviselni. Az aztán még jobb, ráadásul szólni sem mer, mert nem magyarok laknak felette....

Szóval ne csinálj semmit, majd megunja a kedves szomszéd :o))

2012. márc. 6. 13:46
 13/19 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet...2 hete egy kiírás fogadott a lépcsőházba, hogy mi az össze lakót zavarjuk, reggel 6tól sikítozunk, kiabálunk dübörgünk stb...Lementem egyből az alattunk lévő 60as házaspárhoz felforrt agyvízzel:mi a királyi többes, mert nyugodtan végig kopogtathatunk a lépcsőházon kit zavarunk...erre nem voltak hajlandóak, de mondták h felháborítja őket hogy(most figyeljetek) katonai bakancsban rohangálunk, vasgolyót vágunk a földhöz, és egyébként is, az ő engedélyük is kellet volna ahhoz, h a szőnyeget felvegyük az előszobából, és parketta legyen(így vettük)...Végem volt, mert gondolhatjátok hogy egyiküket se csináljuk se mi, se a 15 hós lányom.De ha hangosan nevet, sikít arról nem fogom leszoktatni, élnünk azért kell...Aztán visszább vetek, mert megbeszéltük, de borzasztó emberek, nem tudom később mi lesz, ha tényleg hangoskodni fog kicsit...Amúgy olyan embert képzeljetek el, hogy az előző lakóknál a férj mentős volt, és mikor éjszaka ért haza,ugye letusolt, és az öregúr megtiltotta neki, mert zavarta este az a hangzavar amit a tusolással művelt...no komment...:)
2012. márc. 6. 15:31
 14/19 anonim ***** válasza:
Én is tudom milyen, ha zajonganak a szomszédok. Kisgyerek van ott és a nap szinte minden szakában futkározik a lakásban és iszonyat hangosan áthallatszik, meg hogy sikongat, kiabál, az ajtót döngeti. Ráadásul, fúrnak, faragnak, kalapálnak és ordibálnak, veszekednek. A lépcsőházban is mindig hallani, ha jönnek-mennek, a gyerek mindig sír, hisztizik. De mégis mit tudnánk csinálni? Semmit. Nagyon idegesítő, de vhogy meg kell szoknunk.
2012. márc. 6. 18:15
 15/19 A kérdező kommentje:
Pontosan. 33 család lakik egy házban, el kell viselni a másikat. Lehet, hogy nekem gyerekem van, aki játszik, másnak meg hosszú körmű kutyája, részeges férje...stb. Szóval mindenkinek megvan a maga sara, emberségesebbnek kéne kicsit lenni. Köszönöm a tanácsokat, a házirendet lehet, hogy kitűzöm neki. :)
2012. márc. 6. 21:00
 16/19 anonim ***** válasza:

És mi lenne, ha taktikát változtatnál? Mikor legközelebb felmegy, hívd be, kínáld meg kávéval, sütivel, akármivel, lehet, hogy aranyosnak fogja találni a kislányod, és csak annyi baja van, hogy magányos.

Ha mégsem, akkor sz@rd le, mit gondol a vén qurva! :-)

2012. márc. 6. 22:16
 17/19 anonim ***** válasza:
Én az ajtót se nyitnám ki neki többet. :)
2012. márc. 14. 00:34
 18/19 A kérdező kommentje:
Látta már a gyereket, soha egy kedves szava nem volt hozzá... Én egy ilyen banyát be nem hívok. :(
2012. márc. 15. 08:18
 19/19 anonim ***** válasza:
ne ne hívd, mert odaszokik, ki se nyisd neki az ajtót. vegyél kukucskálót, ha ő áll ott, küldd ki a temetőbe kapálni
2012. márc. 19. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!