Fura dolgokat kérdeznek tőlem a szomszéd gyerekek. Mit mondjak a szüleiknek?
Már kicsit vicces de nem örülök neki hogy ilyeneket terjesztenek. A falusiak szeretnek emberekről kitalálni dolgokat és engem se hagytak ki. Páran kitalálták hogy biztos gengszter vagyok csak azért mert kopasz vagyok, férfias arcom van és izmos vagyok mert régen thai boxoltam meg járok úszni. Na meg néha jönnek hozzám hasonló haverok is. A szomszéd gyerekei (5 év körüliek) meg olyanokat kérdeznek hogy pofám leszakad. Ma is olyanokat kérdeztek hogy hányszor voltam sitten meg hogy sok embert raboltam-e ki meg ilyen hülyeségeket. Kitudja miket hallanak másoktól. Mit tehetnék ez ellen?
28/F
Amíg csak gyerekek beszélik,addig szerintem tojd le.
Akkor kell közbelépni,ha esetleg ezt komolyan veszi egy felnőtt,és ő kezdi el terjeszteni rólad ezt a dolgot.Akkor tudsz hitelrontás miatt pert indítani,meg hát Amerikában van ilyen is,hogy rémhírterjesztés,nem tudom...de hitelrontás az tuti van a magyar B.T.K.-ban(Büntető Törvénykönyv),de szerintem amíg csak gyerekek beszélik,addig nem tehetsz érdemben semmit,ill. a max. amit legálisan tehetsz,hogy beszélsz a szüleikkel,hogy beszélgessenek el a gyerekeikkel,hogy ne csináljanak (legközelebb) ilyesmit,mert ez nem jó móka,és ha felnőttek lennének,akkor megüthetnék a bokájukat emiatt...
Nekem is az a véleményem, mint a 22:56 válaszolónak.
A gyerekek nem kreálnak ilyen dolgokat maguktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!