Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fura dolgokat kérdeznek tőlem...

Fura dolgokat kérdeznek tőlem a szomszéd gyerekek. Mit mondjak a szüleiknek?

Figyelt kérdés

Már kicsit vicces de nem örülök neki hogy ilyeneket terjesztenek. A falusiak szeretnek emberekről kitalálni dolgokat és engem se hagytak ki. Páran kitalálták hogy biztos gengszter vagyok csak azért mert kopasz vagyok, férfias arcom van és izmos vagyok mert régen thai boxoltam meg járok úszni. Na meg néha jönnek hozzám hasonló haverok is. A szomszéd gyerekei (5 év körüliek) meg olyanokat kérdeznek hogy pofám leszakad. Ma is olyanokat kérdeztek hogy hányszor voltam sitten meg hogy sok embert raboltam-e ki meg ilyen hülyeségeket. Kitudja miket hallanak másoktól. Mit tehetnék ez ellen?

28/F

2012. febr. 25. 22:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy másoktól hallották mert egész nyáron az ment hogy rossz vagyok. Gondolom ők meg meghallották és ugye azt kérdezik amiket a tvben látnak.
2012. febr. 25. 23:19
 12/19 anonim ***** válasza:
Ismerkedj a környékbeliekkel, faluhelyen elvileg könnyebben megy. Talán mostanában költöztél csak oda?
2012. febr. 26. 00:16
 13/19 anonim ***** válasza:
90%

Volt egy elég durva rocker korszakom. Messze jártam középiskolába, csak hétvégén voltam otthon. Hát kedves nagyim azzal fogadott, hogy ő nem is tudta, hogy van vőlegényem, aki ráadásul meghalt és őt gyászolom. Hát csak pislogtam. A falusi információs központok ezt egy fekete öltözetből levágták. amikor meg szaggatott farmert húztam, akkor az ment, hogy loptam valahonnan egy nadrágot és anyukám széttépte, és büntetésből hordanom kell O.O

A pletyka olyan mint a súgólánc: valaki mindíg hozzátesz és elvesz belőle, és a végén totál más jön ki, mint eredetileg volt. Itt valószínűleg annyi történt, hogy a gyerekek kihallgatták az infonéni gyűlést!

Sokat nem tudsz tenni.

2012. febr. 26. 06:53
 14/19 anonim ***** válasza:
87%
A fiam 29 éves.Nagydarab, kopasz.A szemüvege fényre sötétedik,ezért úgy néz ki, mintha fekete napszemüveg lenne.Pesten él, mi faluban.Kb.havonta jár haza.A pletyka szerint olyankor hozza nekem a lopott holmit.Na, erre mit lépjek?Csak nevetni tudok a sok hülyén.
2012. febr. 26. 07:21
 15/19 anonim ***** válasza:
39%
Na, én pont ezért szeretem a gyerekeket,mert tudnak vicceseket kérdezni,ilyenkor csak mosolyogni kell.Meghát mondhatod,hogy rendszeresen jársz bankot rabolni,a babák szeretik az ilyen izgi történeteket.Hívd át a szomszéd családot,legyetek barátok,és,ha nincs otthon sok laptévéd,autósmagnód,boxered,fegyvered,akkor talán elhiszik,hogy jófiú vagy.
2012. febr. 26. 11:03
 16/19 kovpet ***** válasza:
Előző: miért, akinek fegyvere van az rossz fiú, vagy mi?
2012. febr. 26. 11:18
 17/19 anonim ***** válasza:
59%
Kedveds Kérdező! Az 5 év körüli gyerekek képzelőereje óriási, rendekívül kíváncsiak és fogékonyak. Én a helyedben - kedvesen, "barátian" magam mellé ültetném őket (hidd el, azonnal "bevágódnál" náluk!), és mesélnék a sportról, amellyel foglalkoztam. Elmondanám, milyen hasznos thai boxolni, úszni; milyen erős, izmos lesz tőle az ember, mennyire megtanul dolgozni egy-egy eredményért és uralkodni önmagán. Meg lehet értetni velük némi játékos kedvességgel. Azt is elmondanám (mert biztos ezer olyan filmet láttak - sajnos!, - ahol a negatív szereplők szintén kopaszok és kisportoltak), hogy az embereket nem a ruhájuk, hajuk vagy kopaszságuk alapján kell megítélni, mert - pl. te - soha senkivel nem tettél semmi rosszat. Sőt! Aki sportoló, az gyors és jó reflexű: segíteni is tud a másikon, ha veszélybe kerül. Meglásd, tátott szájjal hallgatnának és úgy néznének fel rád, mint egy.."félistenre": a nagy, erős barátra, akitől tanulni lehet. Attól fogva a példaképük lennél. Próbáld őket "rajongóiddá" tenni: hidd el, nem lesz nehéz.
2012. márc. 3. 16:54
 18/19 anonim ***** válasza:

Ezt válaszolnám

[link]

2018. szept. 4. 21:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Akik tudják a választ, már rég halottak. Érdekel még?
2021. jan. 13. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!