Miért gondolják az emberek azt, hogy a gyermektelen nők boldogtalanok és nem lehet teljes életet élni gyerek nélkül?
", hogyha elérem a 35 éves kort, akkor fagyasztok le petesejtet,"
Minek addig varni? Fagyassz le most, tobb ertelme van.
Amugy 26 vagy, sokan gondolkodnak igy, aztan 30 evesen maskepp, 40 evesen megint maskepp. Az ember valtozik.
Persze ez sem torvenyszeru, csak gyakori.
Mondjuk arra a szakmara kivancsi lennek amiben meg 26 evesen is csak tanulsz es egy fillert sem keresel vele evekig, de aztan meg jon a dozsoles.
Nem mondtam, hogy semmit nem keresek, egy szóval nem írtam ilyet ;)
Nem vet fel a pénz, de gyönyörűen lehet felfelé lépegetni, és az ember holtáig tanul :)
26 évesen nincs kedvem petesejt fagyasztásra költeni. 35 évesen is csak akkor, ha a párom nem lesz akkor is teljesen biztos abban, hogy nem akar gyereket. Akkor felmerül egy ilyen lehetőség, de én nem fogok szülni. Viszont addig a technológia fejlődni fog, ez tuti, ki tudja mi lesz addigra ;) Szóval nem, nem fagyasztok most le semmit, a husin kívül, és remélem 35 évesen sem.
Ja, és még valami 52 :)
Nem hiszem, hogy máshogy gondolkoznék, utoljára 18 évesen gondoltam, hogy gyereket akarok. Onnantól egyre inkább nem akartam, és nem akarok. 30 évesen teljesen más fog lekötni, mint a gyerekszülés :) 40 évesen meg... lehet síelni fogok Aspenben :)
"Nem értem, mi a probléma, és mit lehet ezen vitatkozni. Akinek nem kell gyerek, ne szüljön és kész."
Természetesen így van.
Most akkor légyszi magyarázd ezt el a sok gyerekvállalást erőltető "ősanyának" aki lépten-nyomon megjegyzést tesznek, ha valaki nem akar gyereket, vagy akar de esetleg később!
"Nem hiszem, hogy máshogy gondolkoznék, utoljára 18 évesen gondoltam, hogy gyereket akarok. Onnantól egyre inkább nem akartam, és nem akarok. 30 évesen teljesen más fog lekötni, mint a gyerekszülés :) 40 évesen meg... lehet síelni fogok Aspenben :)"
Lehet.
Meg az is lehet hogy az egyik mesterseges megtermekenyitesrol fogsz rohanni a masikra, konnyes szemmel fogod vasarolni a babacuccokat, es tiszta gorcs leszel minden honap vegen amikor nezed a tesztet hogy mikor lesz mar pozitiv.
En tobb ilyen negyvenevest lattam, mint olyat aki Aspenben sielget :) Pedig 26 evesen pont azt nyomtak mint te most, es teljesen biztosak voltak benne hogy soha nem valtozik meg a gondolkodasuk.
Ez engem mindig lenyűgöz. Soha senki nem akar a másiknak jót, a legnormálisabb az, ha indifferens vagy.
De itt előadják ezt az "aggódom érted, mert egyedül fogsz maradni". Most komolyan, ha majd úgy érzi, hogy lemaradt valamiről, neked miben lesz más az életed? Boldog leszel a saját családoddal. Miért fontos ennyire, hogy igazad legyen, hogy neki majd rossz lesz? Ennyire nem vagy biztos a saját döntéseidben? A te gyereked többet ér, ha a másik szomorú amiatt, hogy neki nincs?
Na addig állj fél lábon, míg én könnyes szemmel babacuccokért rohangálok XD Ismeretlenül milyen jól ismersz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!