Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy osszam be a pénzt 3...

Hogy osszam be a pénzt 3 gyerek mellett?

Figyelt kérdés
Hónapelején csp+gyes, és fizetés. A havi bevétel kb 270 ezerft. Az sajnos nem lehetséges hogy nagy boltban vegyem meg az ételt. Csak a pici falusi boltban megoldható. Spórolási tippeket szeretnék kapni.
2015. aug. 2. 17:48
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
Nekünk 196 ezerből kell kijönni 1 hónapban, és nagyon nem egyszerű... Ha lehetőséged van rá és kertes lakásban éltek, akkor amit csak tudsz termessz meg magadnak,pl olyan "igénytelen" növényeket, mint a borsó vagy a tök, cukkini, ezeket elveted, majd felszeded és kibontod vagy begyalulod és már mehet is a fagyóba, vagy készülhet belőle a főzelék.
2015. aug. 5. 13:55
 32/48 A kérdező kommentje:
Jövőre tervezzünk egy kiskertet. Nem régen költöztünk úgyhogy az idei sajnos elmaradt.
2015. aug. 5. 14:00
 33/48 anonim ***** válasza:
Ha érdekelnek a spórolós tippjeim írj privátot ide és elküldöm neked is, mint ahogy sok másnak már. Nagyon sokáig csak 20 ezer forintunk volt minden hónapban a kajára, tisztítószerekre, stb.
2015. aug. 5. 14:14
 34/48 anonim ***** válasza:
95%
bocs az offért. 1. a kertészkedés sem olcsó, mert aki idén nem tudott öntözni, az nem is igen takarít be semmit. Az öntözés pedig nem olcsó mert vagy áram megy a szivattyúba, vagy vizet engedsz a csapon, vagy gyűjtöd az esővizet ami sajna idén nem volt megoldható. szóval a véleményem, hogy nekem 1 kg paradicsom a kertben kétszer annyiba került, mint ha megveszem a tescoba. (nem teszem, és kertészkedem tovább, mert a minőség és az íz nem összehasonlítható, de nekem van anyagilag lehetőségem rá) boltban megvenni olcsóbb. 2. megnézem azt a falut, ahol olcsóbban adják a házi húst, tejet, tojást, zöldséget stb. pont ezen megfontolásból, hogy ez házi, bio és minőség. Zsiga bá ezt nagyon jól tudja, így ha 25 ft a boltba a tojás akkor ő is minimum annyiért vay többért adja
2015. aug. 5. 14:17
 35/48 A kérdező kommentje:

Igy van utolsó. És ráadásul nem is ismerek Zsiga bácsit, sem pedig senkit itt. Persze, okoskodni könnyebb egyeseknek!

Utolsó előtti írok privit! Köszi!

2015. aug. 5. 14:32
 36/48 anonim ***** válasza:
66%
Ne haragudj nem bántásból írom csak azért hátha nem tudod. Nem véletlenül kell 3 óránként pelust cserélni vagy inkább hamarabb. Nem egészséges a gyereknek ugyanabban a pisis pelusban dunsztolódni több mint 3 órán át. Fiúknál pl ilyen esetekben nagyobb az esély a terméketlenségre...próbálj meg máshol spórolni vagy ha már elég nagy szobatisztasággal próbálkozni (nem láttam, hogy írtad volna mennyi idős)
2015. aug. 5. 14:33
 37/48 A kérdező kommentje:
DIREKT nem reagálok az írásaidra. Szakadj le rólam.
2015. aug. 5. 14:35
 38/48 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, van egy stílusod. Hasonlít a pékné stílusára. Eltaláltam?
2015. aug. 5. 14:41
 39/48 anonim ***** válasza:
64%
14:33-as vagyok ezt nekem írtad, mert ha igen gratulálok. Ez volt az első válaszom, nem tudom kivel keversz össze, de csak segíteni akartam és nagyon is szépen írtam le a tényeket. De úgy látom felétek ez nem szokás
2015. aug. 5. 14:46
 40/48 A kérdező kommentje:
Aki nem a kérdésre válaszol, hanem provokál, azt jelentettem .
2015. aug. 5. 14:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!