Más is hízott gyerek mellett?
Egész biztosan semmi nem változott az étkezési szokásaidban?
Ritkábban eszel esetleg, mást, kicsit többet, gyerekek maradékát is megeszed, stb.
Sokszor olyan sok, kicsi adag pluszételt visz be az ember, amiről el is feledkezik utána és nem érti, miért hízik.
Egy orvosi kivizsgálás egyébként soha nem árt. Ha mindent rendben találnak, akkor pedig ott a 180g-os Ch diéta. Ha dietetikus állítja össze és valóban odafigyelsz, akkor biztos a fogyás és még éhezni sem kell hozzá.
Hát akkor meg is van a válasz: "Most meg 5x étkezem naponta, van időm rendesen étkezni, néha egy kis nasi is becsúszik."
Figyelj oda, hogy mit eszel: jó szénhidrátok, fehér hús, zöldség, gyümölcs. És ne nassolj.
Nem baj az 5* étkezés, de nagyon figyelni kell rá..
Sose gondoltam, hogy hízékony alkat vagyok, persze alig ettem és az is szr volt.
Aztán tornázni, diétázni kezdtem, de persze a torna kb. 3 hétig tartott, a kaja viszont megmaradt. Figyeltem mit eszek, ki volt számolva egyébként, de arra lett volna jó, ha mozgok mellé és nem csak úgy lébecolok..hát híztam is rendesen. Na én ekkor jöttem rá, hogy eléggé hízékony alkat vagyok.
A szerencsém, hogy amilyen könnyen felszedem, olyan könnyen leadom.
Szóval figyelj a kajára és mozogj mellette.
Ezek a rejtett kalóriák nagyon csalósak tudnak ám lenni. Az egy kis nasi, az lehet akár 2-300 kalória is egy nap, amit ha nem mozog le az ember, akkor zsír lesz belőle. Lehet, hogy elég lenne, ha csak az édes, cukros dolgokat és a kenyeret hagynád el egy időre, és máris lenne eredmény.
Amúgy én addig voltam nádszálkarcsú, amíg otthon voltam a gyerekkel, mert egy örökmozgó sajtkukac. (És ette is a tejemet 26 hónapos koráig). Amikor visszamentem dolgozni, az irodai munka mellett visszatértem ahhoz a súlyhoz, amivel anno terhes lettem :-)
Jelen! :-( A szules ota kozel 25 kilot hiztam, 70-rol 95-re :-(((
2 eves a kisfiam, az utolso 5 kilot az utobbi honapokban szedtem fel.
Borzalmasan elkeserito, es nem tudok fogyni. Szeptemberben megyek a haziorvoshoz hogy kuldjon el pajzsmirigyvizsgalatra. Biztos vagyok benne hogy valami nincs rendben nalam, mert ez abszurd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!