Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 gyerek mellett elég heti 2x...

3 gyerek mellett elég heti 2x mosni?

Figyelt kérdés
Én minden nap mosok, de anyós szerint túlzásba viszem és elég lenne heti 2. Tényleg rosszul csinálok valamit?
2015. ápr. 4. 12:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
47%

Én egy gyerek mellett is minden nap mosok.

Anyós túl gyakran van nálatok és túlságosan ráér ha számon tudja tartani hányszor mosol.

Amúgy anyós hányszor mos és hány emberre? Mert ha csak a férjével élnek ketten, akkor neki még heti egy mosás is sok ha szerinte elég 2 mosás 5 emberre (te, férjed, 3 gyerek).

2015. ápr. 4. 12:42
 2/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nem elég.

Mi hárman vagyunk csak, a férjem, a kisfiunk és én, de én hármunkra heti 2-szer kell mossak.

Jó, lehet nem minden nap mosnék 3 gyerek mellett, de heti kétszer tuti nem lenne elég.

Nem férne annyi ruha a gépbe, hogy azt a sok ruhát két indítással kimossa a gép.

Nem csinálsz rosszul semmit.:)

2015. ápr. 4. 12:43
 3/21 anonim ***** válasza:
mi 3an vagyunk, heti egyszer mosok két adagot.
2015. ápr. 4. 12:44
 4/21 anonim ***** válasza:
89%
Batyuba kötöd és átadod a kedves anyósnak, ami nem fér be a heti kettőbe.
2015. ápr. 4. 12:50
 5/21 anonim ***** válasza:
Nincs gyerek,ketten vagyunk,de így is mosok egy héten 3-4-szer.
2015. ápr. 4. 12:54
 6/21 anonim ***** válasza:
Mi csak 3-man vagyunk, mégis mosok heti 3x-4x. Lányunk 5 éves.
2015. ápr. 4. 12:57
 7/21 anonim ***** válasza:
Mi 4-en vagyunk és mindennap mosunk.
2015. ápr. 4. 12:59
 8/21 anonim ***** válasza:
én hármunkra többet mosok, pedig színfogót használo,úgy nem kell pár darab fehérért stb indítani
2015. ápr. 4. 13:04
 9/21 A kérdező kommentje:
Oké akkor nem vagyok egyedül. Minden nap tiszta ruha nekünk és a gyerekeknek is és hoppá meg is telt a szennyes.
2015. ápr. 4. 13:05
 10/21 anonim ***** válasza:
49%

Két dologtól függ:

mekkorák a gyerekek

és mekkora a mosógép

Mi két napig hordunk egy adott ruhadarabot, kivéve ha fehérnemű, zokni, vagy az első nap koszos.

Két kicsi gyerekkel nekem elég lenne négy mosás hetente (fehér, világos tarka, sötét tarka, rózsaszín-piros). Ehez csak egy feltételnek kell teljesülni: ipari méretű mosógép :)

2015. ápr. 4. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!