3 gyerek mellett elég heti 2x mosni?
Én egy gyerek mellett is minden nap mosok.
Anyós túl gyakran van nálatok és túlságosan ráér ha számon tudja tartani hányszor mosol.
Amúgy anyós hányszor mos és hány emberre? Mert ha csak a férjével élnek ketten, akkor neki még heti egy mosás is sok ha szerinte elég 2 mosás 5 emberre (te, férjed, 3 gyerek).
Szerintem nem elég.
Mi hárman vagyunk csak, a férjem, a kisfiunk és én, de én hármunkra heti 2-szer kell mossak.
Jó, lehet nem minden nap mosnék 3 gyerek mellett, de heti kétszer tuti nem lenne elég.
Nem férne annyi ruha a gépbe, hogy azt a sok ruhát két indítással kimossa a gép.
Nem csinálsz rosszul semmit.:)
Két dologtól függ:
mekkorák a gyerekek
és mekkora a mosógép
Mi két napig hordunk egy adott ruhadarabot, kivéve ha fehérnemű, zokni, vagy az első nap koszos.
Két kicsi gyerekkel nekem elég lenne négy mosás hetente (fehér, világos tarka, sötét tarka, rózsaszín-piros). Ehez csak egy feltételnek kell teljesülni: ipari méretű mosógép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!