Elmennétek dolgozni egy 2 és egy 6 éves gyerek mellett ilyen feltételekkel?
A munka szimpatikus, de délutánonként negyed-fél 6-ra érnék haza. A férjem minden este nagyon későn jön haza, így talán nagyszülők tudnának segíteni, hogy ne legyenek benn eddig a gyerekek a bölcsiben/oviban. :(
A nagy miatt annyira nem aggódom, de a kicsi még nagyon kicsi.
A pénz persze jól jönne, meg szeretnék is dolgozni, de én aggódom a munkaidő miatt, hogy ilyen későn érek haza, és 8-kor nálunk mindenki alszik. Hát semmi időm nem marad a gyerekekre. :(
Nem. Hacsak nem muszáj.
Egy 2,5 és egy 6,5 évesem van.
Nem vállaltam el.
Keresgélek tovább...
:(
Ha visszamegyek dolgozni, kb ez lesz. 5-ig tart a munkaidőm, legalább fél óra autóval, mire hazaérek. Tömegközlekedve bele se merek gondolni.
A több pénz mindenkinek mindig jól jön, de ha ebben a pillanatban enélkül is meg tudtok élni komoly gondok nélkül, akkor - én is a 2 éves miatt főleg -, most nem mennék el ilyen feltételek mellett dolgozni. Egy ilyen kicsi gyereknek - persze a gyerek személyiségétől is függően - még nagyon nagy szüksége van az anyukájával, családjával töltött minőségi időre.
Ha létszükséglet a munka, és kihagyhatatlan lehetőség, mert pl. nincs rá esély, hogy egy év múlva hasonló ajánlatot kapj, akkor nyilván minden megoldható, mert az is tény, hogy napi 2 óra intenzív, igazán minőségi együttlét a gyerekkel néha többet ad érzelmileg, mint másnál az egész napos jelenlét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!