Ki hogy bír a házimunkával 2 gyerek mellett?
Nálam 3 gyerek van, magamon kívül mindenre van időm. Mármint ezt úgy értem, csak havi 1x elmegyek körmöshöz (a picifiam jön velem természetesen) és 3 havonta fodrász. Én 100%-ban egyedül vagyok. Esetleg próbálj 2-3 napra főzni, és ott felszabadul 1 órácskád :)
Ha nem tudsz elvégezni, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. Hánykor keltek? És azt hogy érted hogy nem jut időd magadra?
Hát ilyen a gyereknvelés. Mire számítottál, hogy órákat tévézel 2 kicsi gyerek mellett?
Én ugyanezt 3 gyerek mellett csinálom, 4 és fél éves, 3 éves, 9 hónapos. Sokszor őrjtő az egész, de én vállaltam. Ha neked sok, miért nem nagyobb korkülönbséggel szültél, mikor a lányod már iskolás, ennyi. Te 1 gyerekes ember vagy, bele kellett volna kalkulálni, hogy gyerek nélküli életet is akarsz élni. Ráadásul én a 2 nagyobbat ebéd után hozom az oviból, ha már itthon vagyok. Olvasok, tévézek esete, mikor már alszanak, ha éppen van időm, ha nincs, akkor alszom.
Béres Actival+Mg, nagyon jó! Alapból nem csinálsz semmit sem rosszul, amit leírtál hasonló az enyémmel. Nem a házimunkával van bajod, hanem hogy nem tudod a régi életed élnI. Megértem, de van egy rossz hírem. Még jópár évig így lesz, míg nem lesznek nagy iskolások, vagyis tizenévesek.
Shoppingolj az 5 hónapossal, én is viszem a 9 hónaposom.
Pedig nem angyali gyerekeim vannak, a nagyobb beszédhibás, fejlesztésekre viszem, jövő héten műtik is. Mielőt írnád, nekem sincs sok segítségem, az én párom is korán elmegy, este 6 mire hazaér. Csupán nevelés és szervezés. Elhiszem tényleg, hogy elfáradtál, meg unod, de gondolom ezek a problémák, hogy nincs időd magadra az első gyereknl is fenn álltak, tényleg később kellett volna még a 2. gyerek vagy egynél kellett volna maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!