Ki hogy bír a házimunkával 2 gyerek mellett?
Kérdező, ne legyél ennyire ingerült. Semmi rosszat nem írt a 9-es. Fáradt vagy, ő is biztos fáradt meg én is az vagyok. A gyereknevelés bizony kemény meló, de örüljünk neki, hogy megadatott nekünk, hisz sajnos nagyon sok nőnek még gyereke sem lehet.
Az egyik válaszoló jó ötletet adott, hogy feküdj be egy kád vizbe és olvass. Nagyon jó lehet. Próbáld ki. Én a kádban szoktam facezni illetve gyakorizni is, sokszor még egy energiaitalt is megiszom, tök jó tud lenni. És volt, hogy ezt nem este csináltam hanem felkeltem 1 órával korábban és a kádban kezdtem a napot :)
Én voltam a 3 gyerekes, fogalmam nincs hányadik válaszoló :D
Az intelligenciámmal semmi probléma. A te felháborodásod jelenti azt, hogy igen igazam van, mert ha valaki megmondja az igazat, fel is kapod a vizet.
És igen, sok neked a 2 gyerek, ha tetszik, ha nem, ez jön le a folyamatos panaszkodásodból. Az én gyerekeim már fél órája alszanak. Tieid? Ugrálnak az ágyon? Talán fektesd le őket hamarabb, mert igen későn alszanak el. Rajtad múlik minden.
Bizony magaddal vagy elfoglalva, mert nem azért panaszkodsz, mert nincs időd főzni vagy mosogatni, hanem mert nem tudsz shoppingolni (kb. mint egy plázacica szavajárása), nem tudsz olvasni, nem tudsz ezt meg azt csinálni. De most tényleg, nem gondoltál bele milyen az élet 2 kisgyerekkel? Neked tényleg sok, látszik a hozzászólásodon, hogy az idegrendszered feladja a szolgálatot. Én csak leírtam az igazat, ha nem tetszik nem tetszik, de ez az igaszság. Gondolkodj el. Ki kell bírni. Az a problémád, hogy a gyerekkel kell foglalkozni, saját magaddal nem tudsz. Akkor tényleg, mért nem 10 év korkülönbséggel szültél? Na?
Ja és ne haragudj, de egy boldog ember nem ilyen idegbeteg módón ír, mint te.
Ha a problémát nem ismered fel és nem fogadod el, akkor nem is lehet rajtad segíteni. Sorry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!