Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 gyerek mellett egyetem,...

3 gyerek mellett egyetem, elképzelhetőnek tartjátok? Ismertek ilyen családot?

Figyelt kérdés
A gyerekek 8,6 és 4 évesek. A kicsi ovis, a többi iskolás lesz már, és amit tanulni szeretnék még az életben, az csak nappalin van, nincs levelező. A két "nagyobb" mellett végig tanultam, de 3-mal még nem, egyelőre még nem ennyi idősek, csak tervezgetek. Szerintetek ez kivitelezhető, ha nagyik csak havi 1-2x tudnak segíteni, apuka viszont 4ig dolgozik és nagyon aktív és jó szülő? Ti mit gondoltok, lehetetlen kategória, vagy megér egy próbát?
2015. jún. 21. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:
8%
Ha az apuka segít, a gyerekeket nem kényeztetitek el, koruknak megfelelően önállóak, akkor nem lehetetlen.
2015. jún. 21. 20:59
 2/8 anonim ***** válasza:
44%
Nem lehetetlen, de felkötheted a nadrágot.
2015. jún. 21. 21:00
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Ha nappalira fogsz járni, akkor gondolom nem dolgozol. Rengeteg 3, vagy több gyerekes anyuka dolgozik teljes munkaidőben, ami összességében több idő, mint az egyetem, tehát kivitelezhető.
2015. jún. 21. 21:05
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Pont ezt akartam írni, mint a harmadik válaszoló. Én el nem tudnám képzelni az életemet tanulás nélkül, úgyhogy valahogy biztosan megoldanám. És ha én meg tudom oldani, akkor te is, nem hiszem, hogy pancserebb vagy nálam :D
2015. jún. 21. 21:21
 5/8 anonim ***** válasza:
25%
Nekem is 3 kicsim van. Felmerült bennem a tanulás iránti vágy, de gyorsan el is vetettem, mert nem tudnám összeegyeztetni a gyerekekkel.
2015. jún. 21. 21:22
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
Ismerek olyat aki négy gyerek mellett is fősulira járt. Ha a párod vállalja, hogy több munkát kivesz a kezedből.
2015. jún. 21. 21:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Én 2 mellett jártam, de nem nappalin. Ha van segítséged, akkor mehet, de nem lesz könnyű. Nekem nem volt, nappalit nem tudtam volna.
2015. jún. 22. 10:49
 8/8 anonim ***** válasza:
7. vagyok, én dolgoztam is. Ha otthon vagy, akkor könnyebb sokkal.
2015. jún. 22. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!