Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Odaadnátok piszkos gyerekeknek...

Odaadnátok piszkos gyerekeknek játszin a homokozós játékokat?

Figyelt kérdés

Ahol lakunk kb 2 játszótér van egymástól olyan 8-9 km-re.

Ez van a belvárosban,így majdnem mindenki odajár.

Egyébként igényes hely,most lett felújítva.

Viszont szoktak odajárni piszkos,szakadt ruhás,trágárul beszélő alsóbb osztályú gyerekek is.

A lányom imád homokozni,így elszoktam őt vinni(13 hós)

Múlt héten játszott és bejött a homokozóba 3 ilyen gyerek. Az nem is zavart,hiszen mindenkié,de kérés nélkül elvették a játékait,dobálták a homokot és sártengert csináltak.

Rájuk szóltam,hogy adják vissza a játékainkat ne nyúljanak semmihez,ami a miénk.

Odajött az anyjuk és lehordott minden szar@ázi ri@ancnak meg,hogy fajgyűlölő vagyok stb...

Ti hagytátok volna,hogy játszanak vele,lehet elég lett volna csak áttörölnöm utánnuk.

Mert ugye van olyan íratlan szabály,hogy a homokozós játék "mindenkié"

Leszögezem,hogy nem vagyok az,és előre is elnézést kérek,ha valakinek bántó ez a kérdés!

2015. júl. 30. 22:35
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
23-as nem, nem próbáltam meg, inkább átvágtam a gordiuszi csomót. Bár az igazi az lett volna, ha áthívom a gyerekem barátait és csinálok egy homokozót a saját kertembe. Ott nincsenek ilyen problémák.
2015. júl. 31. 11:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!