Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Odaadnátok piszkos gyerekeknek...

Odaadnátok piszkos gyerekeknek játszin a homokozós játékokat?

Figyelt kérdés

Ahol lakunk kb 2 játszótér van egymástól olyan 8-9 km-re.

Ez van a belvárosban,így majdnem mindenki odajár.

Egyébként igényes hely,most lett felújítva.

Viszont szoktak odajárni piszkos,szakadt ruhás,trágárul beszélő alsóbb osztályú gyerekek is.

A lányom imád homokozni,így elszoktam őt vinni(13 hós)

Múlt héten játszott és bejött a homokozóba 3 ilyen gyerek. Az nem is zavart,hiszen mindenkié,de kérés nélkül elvették a játékait,dobálták a homokot és sártengert csináltak.

Rájuk szóltam,hogy adják vissza a játékainkat ne nyúljanak semmihez,ami a miénk.

Odajött az anyjuk és lehordott minden szar@ázi ri@ancnak meg,hogy fajgyűlölő vagyok stb...

Ti hagytátok volna,hogy játszanak vele,lehet elég lett volna csak áttörölnöm utánnuk.

Mert ugye van olyan íratlan szabály,hogy a homokozós játék "mindenkié"

Leszögezem,hogy nem vagyok az,és előre is elnézést kérek,ha valakinek bántó ez a kérdés!

2015. júl. 30. 22:35
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
87%
Nézzétek meg a képeket honnan jönnek a szóban forgó kölykök... Ehhez képest a 8. Kerület (itt lakom én is) egy rózsadomb
2015. júl. 31. 09:25
 32/41 anonim ***** válasza:
70%
Én sem adnám oda, de akkor se ha nem kisebbségi gyerekről lenne szó. Van neki saját anyja, vegyen az neki játékot. Az más dolog persze, amikor leül a gyerekem mellé játszani, és együtt eljátszanak szépen. De az agresszív gyerekeket nem tűröm el.
2015. júl. 31. 09:52
 33/41 anonim ***** válasza:
16%
Mennyi antiszociális ember van itt. :)
2015. júl. 31. 10:14
 34/41 anonim ***** válasza:
64%
ha számodra ez jelenti az antiszociális kifejezést, menjél oda lakni, Gyongyosnek arra a részére ...
2015. júl. 31. 10:42
 35/41 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem a legfontosabb szabály, amit otthon a gyerekkel is meg lehet bezsélni, hogy játszótérre csak olyan játékot szaba kivinni, amit nem féltünk extra módon. Másik szabály szerintem, hogy ha íratllan szabály is, hogy a játszótéren minden közös, azért okosabb és udvariasabb megkérdezni a tulajdonost, hogy szabad-e játszani a játékával. Eltörni és vezsélyesen játszani pedig még az olcsó, nem féltett játékokkal sem szabad, azt én sem engedném. Ezen belül viszont nem nézném, hogy milyen gyerekek játszanak a homokozóvödörrel. Ha nagyon koszosak, ápolatlanok és trágárul beszélnek,akkor a játékoktól függetlenül nem örülnék neki (származástól teljesen függetlenül, ha a fiam közelében játszanának, akkor sem, ha a homok maga sem tiszta. Felnőttként sem szeretünk büdös, ápolatlan emberek társaságában lenni, bár lehet, hogy van,a ki ezt tagadja.
2015. júl. 31. 10:50
 36/41 anonim válasza:
67%

Azta mindenit!!

Biztos nem adnám oda ilyen gyerekeknek

Szörnyű,hogy Mo vannak még ilyen helyen.

Építsünk még stadionokat!

2015. júl. 31. 11:15
 37/41 anonim ***** válasza:
0%

De a gyerek nem tehet arról, hogy olyan családba született.

Azért beszélnek csúnyán, mert nem nevelik őket, és nekik az a természetes, otthon azt hallják. Sok empátia nem szorult beléd...

2015. júl. 31. 11:21
 38/41 anonim ***** válasza:
69%
Azért egy kicsit félresiklott ez a téma, vagy inkább a kérdező nem a megfelelő dologra kérdezett rá. Az eredeti kérdés,h odaadnánk-e koszos gyerekeknek a játszin a játékokat. Erre a válaszom,h persze. De ha azt nézzük (és sztem sokan inkább erre reagáltak a válaszokban), h mit csinálnék, ha ennyire botrányosan viselkedő, ápolatlan, bennem már-már félelmet keltő gyerekek jelennének meg a játszótéren, akkor őszintén szólva én úgy húznék el a játszótérről, mint a vadliba. Ha tényleg olyan lenne a helyzet, mint ahogy itt vki írta,h lepisilik a csúszdát stb, és még azt is kinézném belőlük,h bántják a gyerekemet, akkor a játékaink baromira nem érdekelnének!
2015. júl. 31. 11:25
 39/41 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem nagyon álszent hozzáállás, hogy a gyerek nem tehet arról, hogy így vagyis sehogy sem nevelték és csak a csúnya beszédet hallja otthon. Ez mind igaz, ettől még én felnőttként sem akarnék egy percig sem a közelükben lenni, és a gyerekemet sem azért viszem ki a játszótérre, hogy ocsmányságokat halljon és lásson. nem mellesleg két lehetőség van: a gyerekek rendkívül elfogadóak, előítéletmentesek, ugyanakkor rendkívül érzékenyek is és ösztönösen menekülnek a nekik nem tetsző helyzetekből.

Ha pusztán arról lenne szó, hogy egy gyerek ruhája koszos, foltos, a kisgyerek napok, hetek óta nem mosdott, az egy bölcsis korú gyereket a legkevésbé sem érdekel, simán és örömmel eljátszik vele, ebben az esetben maradnánk. Arra viszont volt már példa, hogy a szándékosan botrányt keltően viselkedő, hangosan üvöltő, káromkodó gyerekektől inkább megijedt, és ő kérte, hogy menjünk arrébb vagy menjünk haza. Ebben az esetben nagyon örülnék, és már mennénk is. És baromira nem érdekelne, hogy a gyerek tehet-e arról ebben az esetben, hogy olyan , amilyen, az az ő szüleinek a dolga, az enyém meg az, hogy a saját gyerekemre figyeljek.

2015. júl. 31. 11:32
 40/41 anonim ***** válasza:
84%

Miért nem evvel kezdted kérdező? Buta dolog volt rakiabalni a purgyéra, legközelebb 20 ciganyasszony fog nekedesni, hogy te egy rohadt rasszista vagy, úgyhogy add oda a cumit, a kislapátot, meg jelenlegi gyereked kinőtt cuccait. Egyik osztalytarsam a duránda elején lakott, az még nem is akkora gáz, de volt pár sztorija.

Sajnos a kisujjad nyújtod és karod fog kelleni. Legjobb, ha nem adsz oda semmit, hanem elmentek, amikor látod őket jönni. Ezt az olyanok nem értik, akik még nem találkoztak a 19 gyemekes Kanalasnéval és famíliájával. Sajnos saját országunkban meg vagyunk félelmítve, és ezt egy dunántúlinak hiába magyarazod, mert ég és föld!

2015. júl. 31. 11:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!