Odaadnátok piszkos gyerekeknek játszin a homokozós játékokat?
Ahol lakunk kb 2 játszótér van egymástól olyan 8-9 km-re.
Ez van a belvárosban,így majdnem mindenki odajár.
Egyébként igényes hely,most lett felújítva.
Viszont szoktak odajárni piszkos,szakadt ruhás,trágárul beszélő alsóbb osztályú gyerekek is.
A lányom imád homokozni,így elszoktam őt vinni(13 hós)
Múlt héten játszott és bejött a homokozóba 3 ilyen gyerek. Az nem is zavart,hiszen mindenkié,de kérés nélkül elvették a játékait,dobálták a homokot és sártengert csináltak.
Rájuk szóltam,hogy adják vissza a játékainkat ne nyúljanak semmihez,ami a miénk.
Odajött az anyjuk és lehordott minden szar@ázi ri@ancnak meg,hogy fajgyűlölő vagyok stb...
Ti hagytátok volna,hogy játszanak vele,lehet elég lett volna csak áttörölnöm utánnuk.
Mert ugye van olyan íratlan szabály,hogy a homokozós játék "mindenkié"
Leszögezem,hogy nem vagyok az,és előre is elnézést kérek,ha valakinek bántó ez a kérdés!
Azta mindenit!!
Biztos nem adnám oda ilyen gyerekeknek
Szörnyű,hogy Mo vannak még ilyen helyen.
Építsünk még stadionokat!
De a gyerek nem tehet arról, hogy olyan családba született.
Azért beszélnek csúnyán, mert nem nevelik őket, és nekik az a természetes, otthon azt hallják. Sok empátia nem szorult beléd...
Szerintem nagyon álszent hozzáállás, hogy a gyerek nem tehet arról, hogy így vagyis sehogy sem nevelték és csak a csúnya beszédet hallja otthon. Ez mind igaz, ettől még én felnőttként sem akarnék egy percig sem a közelükben lenni, és a gyerekemet sem azért viszem ki a játszótérre, hogy ocsmányságokat halljon és lásson. nem mellesleg két lehetőség van: a gyerekek rendkívül elfogadóak, előítéletmentesek, ugyanakkor rendkívül érzékenyek is és ösztönösen menekülnek a nekik nem tetsző helyzetekből.
Ha pusztán arról lenne szó, hogy egy gyerek ruhája koszos, foltos, a kisgyerek napok, hetek óta nem mosdott, az egy bölcsis korú gyereket a legkevésbé sem érdekel, simán és örömmel eljátszik vele, ebben az esetben maradnánk. Arra viszont volt már példa, hogy a szándékosan botrányt keltően viselkedő, hangosan üvöltő, káromkodó gyerekektől inkább megijedt, és ő kérte, hogy menjünk arrébb vagy menjünk haza. Ebben az esetben nagyon örülnék, és már mennénk is. És baromira nem érdekelne, hogy a gyerek tehet-e arról ebben az esetben, hogy olyan , amilyen, az az ő szüleinek a dolga, az enyém meg az, hogy a saját gyerekemre figyeljek.
Miért nem evvel kezdted kérdező? Buta dolog volt rakiabalni a purgyéra, legközelebb 20 ciganyasszony fog nekedesni, hogy te egy rohadt rasszista vagy, úgyhogy add oda a cumit, a kislapátot, meg jelenlegi gyereked kinőtt cuccait. Egyik osztalytarsam a duránda elején lakott, az még nem is akkora gáz, de volt pár sztorija.
Sajnos a kisujjad nyújtod és karod fog kelleni. Legjobb, ha nem adsz oda semmit, hanem elmentek, amikor látod őket jönni. Ezt az olyanok nem értik, akik még nem találkoztak a 19 gyemekes Kanalasnéval és famíliájával. Sajnos saját országunkban meg vagyunk félelmítve, és ezt egy dunántúlinak hiába magyarazod, mert ég és föld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!