Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Odaadnátok piszkos gyerekeknek...

Odaadnátok piszkos gyerekeknek játszin a homokozós játékokat?

Figyelt kérdés

Ahol lakunk kb 2 játszótér van egymástól olyan 8-9 km-re.

Ez van a belvárosban,így majdnem mindenki odajár.

Egyébként igényes hely,most lett felújítva.

Viszont szoktak odajárni piszkos,szakadt ruhás,trágárul beszélő alsóbb osztályú gyerekek is.

A lányom imád homokozni,így elszoktam őt vinni(13 hós)

Múlt héten játszott és bejött a homokozóba 3 ilyen gyerek. Az nem is zavart,hiszen mindenkié,de kérés nélkül elvették a játékait,dobálták a homokot és sártengert csináltak.

Rájuk szóltam,hogy adják vissza a játékainkat ne nyúljanak semmihez,ami a miénk.

Odajött az anyjuk és lehordott minden szar@ázi ri@ancnak meg,hogy fajgyűlölő vagyok stb...

Ti hagytátok volna,hogy játszanak vele,lehet elég lett volna csak áttörölnöm utánnuk.

Mert ugye van olyan íratlan szabály,hogy a homokozós játék "mindenkié"

Leszögezem,hogy nem vagyok az,és előre is elnézést kérek,ha valakinek bántó ez a kérdés!

2015. júl. 30. 22:35
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
55%
Hát én inkább a másik játszótérre mennék.
2015. júl. 30. 23:36
 22/41 anonim ***** válasza:
68%

nem is tudtam, hogy ez íratlan szabály, hogy közösek a homokozó játékok..

én meg mindig rá szóltam a gyerekemre, hogy "azt ne, az másé" egy anyuka nem szólt vissza, hogy de, nyugodtan, vagy bármi..

felénk amúgy pont fordítva van, ha megjelenek a játszótéren, az egyetlen fehér bőrű, elhúzódnak a másik sarokba a szülők, a gyerekem csak távolról nézheti a gyerekeiket, néha úgy érzem, ki vagyunk közösítve..nem köszönnek, nem szólnak hozzánk..

a gyerek szempontjából sajnálom igazán, mert azt látja, hogy a gyerekek együtt játszanak, ő meg nincs köztük, de mivel kicsi, hál ég nem fogja fel, remélem

nem mintha nagyon vágynék rá, de így próbálok más játszókra járni

2015. júl. 30. 23:37
 23/41 anonim ***** válasza:
23%
Utolsó: és te próbáltál kommunikálni a többiekkel? Vagy "nem nagyon vágysz rá"?
2015. júl. 30. 23:39
 24/41 anonim válasza:
66%

Én is gyöngyösi vagyok.

Az ott lakók tényleg nagyon durvák. Nem szivesen érinzkezik velük az ember.

Az összes piszkos helyet szerető állat megtalálható ott.(patkány,tetű,rüh stb)

Bár én Gyöngyösön születtem 35 éve,de sose voltam ott.

Gondolom a posta parkba jártok. Az tényleg igényes és szép játszótér.

Nem gyakran járnak oda. Tudom,mert sokszor járok én is a gyerekeimmel oda.

Egyik szülő se díjazza,ha velük játszik a gyereke és NEM azért,mert roma,hanem azért mert ahol élnek áldatlan állapotok uralkodnak.

Nem szivesen kockáztatom én sem a gyerekeim egészségét csak azért,hogy udvarias legyek .

Ha gondolod írj privátban elmehetünk oda együtt is.

2015. júl. 30. 23:55
 25/41 anonim ***** válasza:
97%

24 25-nek

eddig csak verbális kommunikáció volt.

elvonulnak, ha megjelenek, elfordulnak, ha rájuk nézek, netán köszönnék.., de alapvetően totál levegőnek néznek. persze lehet hogy egy más habitusú anyuka képes lenne ezt a helyzetet megoldani, én ált leblokkolok.

2015. júl. 31. 00:59
 26/41 anonim ***** válasza:
28%
*non-verbális komm. volt eddig
2015. júl. 31. 01:01
 27/41 anonim ***** válasza:
80%
Nalam egysger strandom kertek kolcson a vizipisztolyt, kisebbseg. Fipityara apro darabokra tordeltek. Nem tudnak viselkedni. En sem adnamoda...
2015. júl. 31. 07:52
 28/41 anonim ***** válasza:
72%
Pontozzon le akinek nem tetszik, de én sem és a gyermekem sem adja oda a játékot " olyannak". Kérdés nélkül elvesznek mindent és az sem érdekli őket, hogy ötször szóltál már, hogy ne vigye el. Lehet hogy a homok nem steril, de amikor képes a csúszda tetején elővenni a micsodáját és fenntről lepisil majd azzal a kézzel fogja meg a gyerek játékait, na ne legyek már vele elnéző.
2015. júl. 31. 08:22
 29/41 anonim ***** válasza:
85%
Na, akkor a nagy áltolerancia közepén, ami itt folyik, én bizony bevallom, hogy nemhogy nem adnám az ilyeneknek (megnéztem a képeket, borzasztó, sajnos felénk is van ilyen) oda a játékainkat, de ahogy betennék oda a lábukat, már vinném is el a közelükből a gyerekemet. Nem hiányzik sem a rüh, sem a tetű, sem az, hogy ha szerintük véletlenül rosszul nézek, akkor megköpködjenek vagy megrugdossák a gyerekem(ezeknél ugyanis ez az elintézési mód). Könnyű úgy nagyvonalúskodni itt, hogy közelről ezt a putris fajtát még csak nem is láttátok. Nem vagyok rasszista, semmi bajom a normális romákkal vagy szegényebb réteggel, de meg kellene érteni, hogy itt nem róluk van szó, hanem a legaljáról, aki megkéselne egy homokozójátékért is.
2015. júl. 31. 08:39
 30/41 anonim ***** válasza:
8%

Én nem csináltam ebből ekkora ügyet soha, hiszen az én lányom is játszhatott más gyerek játékával, persze, előtte megkérdeztem a szülőt. Víz van, domestos van, így ha olyan játszott vele, aki piszkos, akkor miután hazamentünk, elmostam mindet. Nem esett le a gyűrű az ujjamról.

Ha nem tetszik, hogy más játszik vele, vigyetek egy vödröt, egy lapátot és pont. Azzal eljátszik a gyerek. Én azért kicsit túlzónak érzem a kérdést, meg a stílust, olyan értelemben, hogy nem biztos, hogy annak a gyereknek rühe, tetve vagy bármi mása legyen. Vagy elviszed egy másik helyre játszani, esetleg tedd a gyereket búra alá, hogy tuti, ami bizti, semmi baja ne legyen.

2015. júl. 31. 08:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!