Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Odaadnátok piszkos gyerekeknek...

Odaadnátok piszkos gyerekeknek játszin a homokozós játékokat?

Figyelt kérdés

Ahol lakunk kb 2 játszótér van egymástól olyan 8-9 km-re.

Ez van a belvárosban,így majdnem mindenki odajár.

Egyébként igényes hely,most lett felújítva.

Viszont szoktak odajárni piszkos,szakadt ruhás,trágárul beszélő alsóbb osztályú gyerekek is.

A lányom imád homokozni,így elszoktam őt vinni(13 hós)

Múlt héten játszott és bejött a homokozóba 3 ilyen gyerek. Az nem is zavart,hiszen mindenkié,de kérés nélkül elvették a játékait,dobálták a homokot és sártengert csináltak.

Rájuk szóltam,hogy adják vissza a játékainkat ne nyúljanak semmihez,ami a miénk.

Odajött az anyjuk és lehordott minden szar@ázi ri@ancnak meg,hogy fajgyűlölő vagyok stb...

Ti hagytátok volna,hogy játszanak vele,lehet elég lett volna csak áttörölnöm utánnuk.

Mert ugye van olyan íratlan szabály,hogy a homokozós játék "mindenkié"

Leszögezem,hogy nem vagyok az,és előre is elnézést kérek,ha valakinek bántó ez a kérdés!

2015. júl. 30. 22:35
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
80%

azért kiváncsi lennék, hogy akik azt irták, hogy odaadnák..azok tényleg megtennék e mosolyogva, mikozben szoi nélkul elveszik a játékokat és dobálják egymást.. el tudom képzelni mi lehetett ott. csoda, hogy nem vertek meg kérdezo ezért, hogy "beszoltál" nekik..vagy nem koptek le...

belvárosban laktam én is.. a 8-10 éves gyerek szotyival kopkodte a villamoson utazo nénit, miután leugrottak a villamosrol osszekopdosték azt..a vezetofulkét utotték..ezek a kis "angyalok"..persze..biztos még át is nyujtanám nekik a homokozo szettet, tessék gyerekek ussétek-vágjátok ezzel egymást..dobáljátok nyugodtan a sárgombocokat..semmi baj....

2015. júl. 30. 22:56
 12/41 anonim ***** válasza:
50%

Játszani lehet vele, sarazni is lehet vele, dobálni és rongálni nem lehet. Gondolom, amúgy sem fertőtlenített homok, hina, csúszda stb van a játszón. a kocs a játszótér szerves része. És igen, igazándiból nálunk is az a szokás, hogy a homokozóban szertehagyott játékokkal (magyarul amivel épp nem játszik senki, csak ott hever) szabad játszani, csk utána vissza kell adni. Majd ha nem 13 hós (hónapos...) lesz a lányod, ő is s szó se beszéd elmarja mások játékát, te meg szégyellősen kérsz majd engedélyt a másik anyukától, hogy játszhasson a tiéd a Gizike piros lapátjával, ha ugyan kiderül, kié is valójában a piros lapát.

A másik anyuka meg egy igazi tuskó.

Homokozói játékot viszont nem szoktam törölgetni.

2015. júl. 30. 22:59
 13/41 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem kicsit túlreagálod.

Addig a pillanatig bárki használhatja, míg rendeltetészerűen játszik vele.

Utána szólok, hogy kérlek vigyázz rá, ha továbbra is folytatja,elveszem.

Ja, és utáNa...nem

UtáNNA..... A másik kedvencem:nálla:D

2015. júl. 30. 23:00
 14/41 anonim ***** válasza:
63%

"te tuti nem pesti vagy"

Tuti pesti vagyok.. :D

(csak normálisabb kerület...)

2015. júl. 30. 23:03
 15/41 anonim ***** válasza:
80%
Csak hogy ők nagyon ritkán mosnak kezet. Kinek van arra szüksége hogy bármi fertőzést elkapjon a gyerek?
2015. júl. 30. 23:11
 16/41 A kérdező kommentje:

Gyöngyösön lakom, ők a Durandában laknak(beszélgettek róla)

Belehet írni a google-ba a képekhez. Nézd meg és utánna gondolkozz,hogy te odaadnád-e vagy letörölnéd-e utánnuk a babád játékait.

2015. júl. 30. 23:13
 17/41 anonim ***** válasza:
52%
UTÁNA!!!!! Érted??????? Nem utáNNA!!!!!
2015. júl. 30. 23:18
 18/41 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom, hogyan és milyen hangnemben kérted vissza a játékokat. Lehet, nem épp a legkedesbb módon. Ha tényleg annyira durva népek ezek, akkor inkább járnék másik játszóra. Azt nemigen lehet elvárni ugyanis, hogy a homokozóban egymás felségterületét tiszteletben tartsák a gyerekke. Megjegyzem, ugyanazzal a kézzel nyúlnak hozzá az összes játszótéri alkalmatossághoz, amivel a te vödrödhöz. Gondolom, nem sikálod végig domestosszal az összes mászókát és egyebeket. Meg a homokozóba mindennap bekerülő galambkakit se.
2015. júl. 30. 23:20
 19/41 anonim ***** válasza:
85%

Néztem képeket, nem semmi...

Én a VIII. kerület egyik legdurvább részén lakom, szóval volt pár hasonló élményem. Engem különben a nem a kosz zavar, mert a játszótéren minden koszos, hanem a viselkedés, sokszor rossz érzés van bennem, hogy tönkreteszik meg ellopják a játékainkat. (És a bőrszín sem zavar. Nagyon sok kedves, normálisan viselkedő cigány gyerek is jár a játszótérre, nekik szívesen kölcsönadok bármit.)

2015. júl. 30. 23:20
 20/41 anonim ***** válasza:
88%
Én sem a Sváb-hegyen lakom, de hihetetlen hogy Magyarországon ilyen van. Nem veszik el tőlük a gyerekeket ilyen körülmények közül? Brutális.
2015. júl. 30. 23:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!