Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek van mosogatógépe,...

Akinek van mosogatógépe, kiöblítitek még egyszer használat előtt az edényeket a gyerekeknek, vagy teljesen "megbíztok" a gépben?

Figyelt kérdés
Nem rég óta van mosogatógépem, és nehezen hiszem el hogy teljesen leöblíti az edényekről a mosogatószert. Túlparázom, vagy nem árt leöblíteni mielőtt a gyerekek esznek belőle?
2015. júl. 21. 11:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Micsoda? Mi maximum a mosogatógép előtt szoktuk átöblíteni, ha esetleg már rászáradt valami és nem biztos, hogy a gép letakarítja. A ruhákat is átöblíted kézzel, miután a mosógép kimosott? Na ugye... de ha félsz, akkor a kézi mosogatás a legbiztosabb.
2015. júl. 21. 11:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem oblitek, zsirmentes, tiszta a tanyer, amit kiveszek. Annyiszor oblit, h nem hiszem, h marad rajta a szerbol. Volt hogy olcsobb tablettat vettem, amikor az nem oldotott fel rendesen, akkor oblitettem.
2015. júl. 21. 11:41
 3/12 anonim ***** válasza:
95%

7 éve van gépem, sosem öblítettem le.

Most 7 és 3 évesek a lányaim, még élnek. :)

Túlparázod. De ha te így van nyugodt, akkor öblítsd, miért ne?

2015. júl. 21. 11:42
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Tényleg csak annyit csinálok hogy bedugom egy pillanatra a csap alá az edényeket, és csak azokat amiből az 1 és 3 éves gyerek eszik, de biztos túlparázom :) A legvégén a gép tiszta vízzel is öblít? Mert a miénkbe (Bosch) kell vmi Klarspüler vagy mi, gondolom az az öblítőszer, az nem marad az edényeken?
2015. júl. 21. 11:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Azzal mit ersz, h egy pillanatra a csap ala tartod? 😃

Vizes tanyerbol esznek, ennyi tortenik, ha meg konyharuhaval eltorlod, baci kerulhet bele, ha papirtorlovel, akkor vmi gyarban rakerult kosz. Evoeszkozoket is eloblited? Labasokat?

Mikor en gyerek voltam, mama mosotalban mosogatott, mosogatoronggyal, megsincs semmi bajom, pedig biztos, h maradt a tanyeron mososzer, es a rongyot sem fertotlenitette minden mosogatas utan.

En oblitot nem hasznalok a gephez, vettem, de megszagolaskor olyan volt, mint a koromlakklemoso, nem probaltam ki.

2015. júl. 21. 11:55
 6/12 anonim ***** válasza:
Én nem használok öblítőt, helyette ecetet. Ragyogóan tiszta minden, nem rakódik semmi! Pedig sok gyerektányért mosogatok. Túl nagy bizalmam nekem sincs az öblitőszerekkel kapcsolatban.
2015. júl. 21. 11:58
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2015. júl. 21. 12:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Én se előtte se utána nem öblítek semmit sem.Nagyon régi gépünk van,jócskán zörög is már szegény,de nagyon szépen elmosogat mindig.Én olcsóbb tablettát használok,hosszú programmal mosogatok és így tutira lejön még a rászáradt (előző napi) ételmaradék is.Ha jobb a lelkednek,öblítsd le :-)
2015. júl. 21. 13:20
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem az ételmaradék miatt kérdeztem, hanem az öblítőszer miatt amit a mosogatógép használ. Még egyszer köszi a válaszokat, lehet hogy kipróbálom öblítésre az ecetet :)
2015. júl. 21. 15:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Csak legalább 20%-osat tegyél bele, a 10%-os tényleg csak étkezési célra jó.
2015. júl. 21. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!