Hozzátok is bejelentés nélkül megy a védőnő és a családvédelmis?
En valamennyire megertem. Sok helyrol hallottam mar, hogy a csaladvedelmisek tulzasba viszik a dolgokat. De bezzeg a futes nelkuli ciganyputriba nem mer kimenni. Velem is volt olyan hogy behivtak a csaladvedelemhez es kozoltek undorito stilusban, hogy jo lenne ha nem vernenk a gyereket. Mi meg neztunk, mint a moziban, hogy ez mirol beszel. Kerdesre, honnan veszi, megfenyegetett konkretan, hogy elveteti a gyamuggyel a kislanyt. Tiszta, rendes korulmenyek kozt, szeretetben elo mindig vidam a gyerek. Kiderult nagy nrhezen, hogy a tulbuzgo ovono "martott be" mert volt a gyerek laban egy kek folt.
Tolunk meg sem kerdezte mi tortent, a gyereknek meg nem hitte el, hogy futkosas kozben elesett.
Masfelol engem pl marhara zavar, hogy sokszor huszoneves tapasztalatlan gyermektelen fruskak a csaladvedelmisek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!