Mit néz meg látogatásnál a védőnő?
nekünk pl. modta,hogy jó világos a szoba,hogy hol lesz a baba,hol fog fürdeni,megnézte miyen fürdetőt vettünk,milyen hintőport (arra mondta,hogy inkább ne használjuk) szóval ilyenek. ha rendezett a környezet,van ágya,szerintem nem szólnak azért mert nem külön szobában van,főleg ha mondod,hogy csak kis korában lesz így. amúgy lehet térelválasztót venni,vannak ilyen mobil falak amit csak felállítasz,vagy szekrényt úgy tenni szóval tök jó kis saját részt tudtok csinálni a babának is :-)
vannak térelválasztó tolóajtók,azzal teljesen külön kuckót csinálhatsz neki,ha olyan kialakítású a ház,hogy megoldható
ez úgye a sima összecsúkható
ezek már profik de elég drágák
ezek meg ilyen mintásak,mondjuk az első kislányhoz jó csak
szóval nem szól a védőnő,de ha titeket zavar,megoldható a külön mégis együtt :-)
megnézte a gyerekszobát (nem kérdezte saját ház/lakás e), de inkább csak úgy érdeklődésből, mint hivatalból, vagy jól leplezte a vizslatást :) szóval egyáltalán nem akart belekötni semmibe, vagy rosszalóan nézni hogy nincs ez vagy az...szerintem nem fog beleszólni, hidd el, rosszabb körülményekkel is találkoznak, mint hogy egy lakás egy szobás.
Egyébként mikor kijön, azt hivatalból teszi, nem azért hogy kiszúrjon veled, én úgy vettem, mintha baráti látogatás lenne, és érezte is rajtam, mert azzá is alakult. Beszélgettünk, tanácsokat adott, hogy mi lesz ha hazajövünk a kórházból, segített bepakolni a cuccom, hogy hogyan szoptassak, egyáltalán nem volt házkutatás szaga a dolognak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!