Kisbabás anyukák! Ti hogy jöttök ki a védőnőtökkel?
A mi vedononk az 1. honapban jott hetente, aztan a vedooltasokon talalkoztunk, de akkor sem az osszesen. Kisfiam most lesz 2 eves, tobb mint 1 eve nem lattuk a vedonot....
A nav-val en is igy jartam, raadasul elotte meg is kerdeztem 2 konyvelot, hogy jeleznem kell-e, hogy gyesen vagyok....
Szerencsére mi jól kijövünk. Már nem az első védőnőnk van, mert költöztünk, de hála Istennek eddig jókat fogtunk ki. Különösen fontosnak találtam, hogy az első védőnőnk (is) egy tünemény volt, mert elég problémás volt a kisfiam (hasfájás gondok), és mindig sokat segített. A gyerekorvosunk szintén.
Nagyon sajnálom, hogy vannak ilyen védőnők is, pedig fontos szerepük van, legalábbis lenne, ha elvégeznék rendesen a munkájukat (ezt az olyanokra értem, akiről a kérdező is ír)
Van egy 2 éves fiam és egy 5 hós lányom.
A fiamnál más volt a védőnő, költözés miatt.
Mindegyik normális, aranyos, mondhatnám jól kijövünk, de nem vagyunk barátnők. :)
A mostaniban az idegesít, hogy olyanokat és úgy mond el, mintha nem lenne már egy gyerekem....
Nekünk a papíron amit adott, az van, h 6 hetes korig hetente, 6 hónapos korig havonta jön, utána igény szerint.
Az X-elgetős papírokat mindegyik normálisan töltötte.
De a kiskönyvet ez nem tölti, az előző azt is rendesen töltötte. Ez mondjuk zavar, mert ugye arra is való a könyv, h látni lehessen hogyan fejlődött, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!