Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hozzátok is bejelentés nélkül...

Hozzátok is bejelentés nélkül megy a védőnő és a családvédelmis?

Figyelt kérdés
Hozzám mindig és nagyon zavar. Hogy szóljak nekik? Egyáltalán szólhatok ezért?
2015. ápr. 10. 08:42
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
90%
Már írtam! Lássa, hogy hogy éltek a mindennapokban. Hogy látod el a gyereket, milyen tisztaság van, van-e mit enni, van-e elég ruhája a gyereknek...stb...
2015. ápr. 10. 09:02
 12/61 A kérdező kommentje:
Látta már elégszer szerintem. És amúgy sem lenne kötelességem ajtótnyitni.
2015. ápr. 10. 09:02
 13/61 A kérdező kommentje:
Egyébként anyagi gondjaink nincsenek és ezt tudják ők is...
2015. ápr. 10. 09:03
 14/61 anonim ***** válasza:
79%
Nem az anyagi dogokra kíváncsi! Azt írtad mentális beteg vagy, attól félnek, hogy nem látod el kellőképpen a gyereket!
2015. ápr. 10. 09:05
 15/61 anonim ***** válasza:
68%
Ja! Egyébként kötelességed ajtót nyitni!!
2015. ápr. 10. 09:06
 16/61 anonim ***** válasza:
6%
Engem is végtelenül zavart, és szóltam is a védőnőnek, de pont tojt rá. Azt mondta, nem tudja előre, mikor fog jönni. Örülök, hogy hamar túl voltunk rajta, mert még a családtagok is bejelentik előtte telefonon, hogy benéznek, nem bírom az ilyen pofátlan betolakodókat. Természetesen végtelenül jó körülmények között él a gyerek és évekig küzdöttünk érte, nme most fogom kínozni titokban... röhejesnek tartom.
2015. ápr. 10. 09:12
 17/61 anonim ***** válasza:
90%

Nézd, a szociális szférában dolgozom, így azt tudom mondani, hogy a történeted abból a szempontból NEM kerek, hogy "elfelejtetted" megemlíteni, hogy a családvédelem miért látogat benneteket.

Csak mert az nem automatikus minden kisgyermekes családnál, csak ott, ahol valamely személy vagy szerv (pl. orvos, védőnő, bölcsi stb.) problémát jelzett, vagy a gyermekek valamiért védelembe vannak véve.

Erről neked tudomásod van!

Egyébként persze, megteheted, hogy nem nyitsz ajtót, meg keménykedsz- de őszintén: mi értelme van? Ha neked nincs takargatnivalód, akkor ezek a szakemberek hasznos tanácsokat, segítséget is tudnak neked nyújtani akár a gyermeknevelésben, egészségügyi kérdésekben, akár bölcsi-ovi választásnál (védőnő), akár valamilyen támogatás, kedvezmény intézésében, speciális vizsgálatra, rehabilitációra stb. eljutásban, életvezetési tanácsadásban, mint pénzbeosztás, adósságrendezés, gázártámogatás stb. (családvédelmis)

valami OKA VAN, hogy ennyire rendszeresen látogatnak. Kérdezz rá, ha problémát észlelnek, akkor kérj tanácsot, miként tudod megszüntetni, mit tudtok tenni, hogy jobb legyen.

Hidd el nekem, hogy jókedvükből nem mennek valakihez sokszor, csak ha KOMOLY okuk van.

2015. ápr. 10. 09:14
 18/61 A kérdező kommentje:
15. És ha nem vagyok otthon? Nem kötelességem hidd el. Mindkét szolgálatot lemondhatom ha akarom.
2015. ápr. 10. 09:15
 19/61 anonim ***** válasza:
75%
17-es: Odaírta a kérdező, hogy mentális beteg! Ezért válaszoltam neki.
2015. ápr. 10. 09:16
 20/61 anonim ***** válasza:
93%

Nem érted, hogy nem mondhatod le? Mentális beteg vagy,

ezért ellenőriznek folyamatosan! A védőnői szolgálatot meg még egészséges emberek is csak nagyon nehezen mondhatják le!

2015. ápr. 10. 09:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!