Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hozzátok is bejelentés nélkül...

Hozzátok is bejelentés nélkül megy a védőnő és a családvédelmis?

Figyelt kérdés
Hozzám mindig és nagyon zavar. Hogy szóljak nekik? Egyáltalán szólhatok ezért?
2015. ápr. 10. 08:42
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
90%
Most meg a védőnővel van bajod? Múlt héten a családi pótlék, előtte az, hogy sehová nem tudsz menni,mert 4 fal közt kell élned, már kezdesz unalmas lenni:S
2015. ápr. 10. 10:14
 42/61 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de ez nem indokolja hogy rámrontsanak. Tünetmentes vagyok, magamat gyógyítom, tudom mit kell csinálnom. 3 gyerekem van, hidd el tudom milyen amikor gáz van, tudom mikor mit kell tennem, olyankor nem pánikolok. Teljesen más dolgokon szoktam. Utoljára elmondom hogy soha nem bántom a gyerekeket, a 2 nagy ovis, ott észrevennékk ha verném öket, a picivel meg sajnos elég gyakran járok orvoshoz, mert valszínű müteni kell, szóval eajta is észrevennék ha kék zöld lenne. Ezeket az érveket nem értem. Ott igen, ahol már volt hogy a gyerek kék zölden ment suliba, akkor énis azt mondom hogy öket figyelni kell. De nálunk ilyen nem fordult elő és nem is fog. A csv hölgy már régóta ismer, szint baráti a viszonyunk, mindenről szoktunk beszélgetni, nekem ö olyan mintha a pszichologusom lenne, szeretem nagyn, és szivesen fogadom, de igy sokszor nagyon kényelmetlen helyzetbe hoz. Mert nekem van dolgom, és vannak szükségleteim, nem szeretnék egész nap azon stresszelni hogy nem mehetek el wc-re házha valaki rámront.
2015. ápr. 10. 10:16
 43/61 A kérdező kommentje:
41, te nemtudom miröl beszélsz sajnos.
2015. ápr. 10. 10:16
 44/61 anonim ***** válasza:
100%

Már annyi mindent leírtak itt neked és szerinted egyik se jó ok rá, hogy mindig menjenek hozzád.

Hát akkor lehet, nem vagy szimpatikus nekik és így akarnak szívatni. Ha nagyon zavar akkor szólsz nekik. Ha továbbra is mennek, akkor elfogadod és majd egyszer úgyis változni fog.

2015. ápr. 10. 11:15
 45/61 anonim ***** válasza:
80%
Nekem mindig kb 1 héttel előtte telefonál a védőnő és egyeztetünk időpontot.
2015. ápr. 10. 11:18
 46/61 anonim ***** válasza:
86%
Nem véletlen, hogy így járnak el veled.
2015. ápr. 10. 11:19
 47/61 anonim ***** válasza:
72%
hozzám nem jön bejelentés nélkül,kb 3x volt,telefonált előtte mindig. elhiszem,hogy bosszantó ha akkor jönnekha van egy kis kupi vagy pont ezer dolgod van, vagy pont mackóba vagy de hát ezek nem érdeklik a védőnőt :-) azt nézi,nincs-e igénytelenség,milyen körélményitek vannak. az biztos gáz,ha épp a wc-én ülsz mikor jön,de basszus megértik,kiszólsz,hogyí várjon kicsit. és nem kell mondanod,hogy kakiltálcsak megemlíted,hogy mosdóba voltál vagy valamit mondasz. szerintem nem is kell annyira magyarázkodni nem magánnyomózók :D viszont tényleg olyan sokat járnak ki,vagy te reagálod túl? mert azt írtad,állandóan attől félsz,hogy mikor törnek rád a wc-én. vagy túlreagálod vagy tényleg van valami oka,hogy olyan sokazor jönnek,hogy mindennap kell tölük tartani. főleg ha a védőnő családvédelmis kíséretében jön. talán finoman kérdezd meg a védőnőt,mindent rendben talált-e stb. hátha megemlíti,hogy miért jönnek olyan sokat.
2015. ápr. 10. 11:32
 48/61 anonim ***** válasza:
59%
Értsd már meg, hogy ez a legtöbb helyen így van! Annyira okoskodsz, hogy az már idegesítő. Nem a betegséged miatt mennek váratlanul, fogd màr fel! Nálunk is egyszer csak kopog a védőnő. Nincs titkolni valóm, ezért nem is idegeskedek rajta. Volt, hogy szerte szét dobált ágyneműben feküdtem a gyerekkel, pizsamában. A konyhában ott volt az előző esti mosogatni való. Elhiszed, hogy nem érdekelte? Nyugodj le és törődj bele.
2015. ápr. 10. 11:58
 49/61 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező, én a válaszaidat olvasva meg is értem, h rád oda kell figyelni.

Egy pánikbeteg anya veszélyes. Ha leforrázza magát véletlenül a gyereked, lehet, h akkor is "ki kell menned a levegőre". A gyereknek meg egy tiszta fejű, hoiggadt anya kell, aki tudja, mit tegyen, gyorsan, nem kis levegőzés után, hanem azonnal. Ha nem tudod, akkor pedig segítséget, mentőt kell hívnod. A telefonban higgadtan, érthetően kell elmondanod, h mi történt, nem levegőt kapkodva, bepánikolva. Te erre képes vagy?

Az meg nevetséges, h csak a kék-zöldre vert gyerekhez kell családvédelmis. Nem, ők pont ezt akarják elkerülni, h dühödben, tehetetlenségedben megverd őket, vagy a betegségedből kifolyólag elhanyagold őket.

2015. ápr. 10. 12:11
 50/61 anonim ***** válasza:
81%
Kedves Kérdező! A csaladvedelem csak is akkor megy,ha korábban valaki jelezte felé,hogy valami nem stimmel nálatok.Pánikbetegség miatt nem megy,ezer más ok miatt viszont igen.Köteles vagy beengedni,ha nem teszed,legközelebb már lehet a gyámhatóság fog kopogni,ha ott is ellenállást mutatsz,ők aztán nem tökölnek,rendőrséggel mennek.A védőnővel pedig megbeszelheted,hogy mit tudom én,reggel x és y óra között ne Jöjjön,mert z dolgod van.Jó tanács,ne ellenkezz,mert magadnak és a gyerekeknek artasz vele.Annak nyomós oka kell legyen,ha kijarnak hozzád.Ja,és nem csak a pánikbetegség,mert csak az miatt senki nem fog hozzád Hetente rohangálni.Ha nem akarod az igazat leírni,nehéz tanácsot adni.Melyik megyében laksz? (nem muszáj válaszolni)
2015. ápr. 10. 12:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!