Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hozzátok is bejelentés nélkül...

Hozzátok is bejelentés nélkül megy a védőnő és a családvédelmis?

Figyelt kérdés
Hozzám mindig és nagyon zavar. Hogy szóljak nekik? Egyáltalán szólhatok ezért?
2015. ápr. 10. 08:42
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 A kérdező kommentje:
Hogy nincs rend és hogy bántom a gyerekeket. Lehet hogy nem te mondtad de valaki igen. Gyűlölöm az elöitéleteket. A pánikbetegség nem arról szól hogy ütöm vágom a gyereket hanem hogyha rámjön akkor ki kell mennem egy kicsit a levegőre izzadok stb...
2015. ápr. 10. 09:25
 32/61 A kérdező kommentje:
Uhh...na jó én befejeztem.. Köszi a válaszokat!
2015. ápr. 10. 09:26
 33/61 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező: Az egyszerű pánikbetegség nem mentális betegség,ami miatt rád jár a családvédelmis... Nem mondasz igazat, valószinüleg nem egyszerű pánikbeteg vagy..

De jobb is, ha befejezed, mert ennek igy semmi értelme.

Talán kérdezd meg őket, hogy miért tüntetnek ki rendszeresen a figyelmükkel, hidd el, el fogják mondani.

2015. ápr. 10. 09:31
 34/61 anonim ***** válasza:
9%
Mondjuk mit tud tenni, ha én meg nem engedem be? Simán eljátszanám, hogy nincs itthon senki, aztán mehet, ahova akar. Majd én döntöm el, ki jön be hozzám, és ki nem, bejelentés nélkül senki, még közeli rokon sem. Ha már 5x azt tapasztalná, hogy nem nyitok ajtót, majd kénytelen lenne egyeztetni. Nem állnék haptákban senki kedvéért.
2015. ápr. 10. 09:36
 35/61 anonim ***** válasza:
81%
34-es: Mondjuk védelembe is vehetik akár a gyereket! Ha ötször nem engeded be őket például.
2015. ápr. 10. 09:39
 36/61 A kérdező kommentje:
Tehát akkor vegyem úgy hogy nem mehetek sehova, mert hátha jön a csv... nane.
2015. ápr. 10. 09:40
 37/61 anonim ***** válasza:
5%

"34-es: Mondjuk védelembe is vehetik akár a gyereket! Ha ötször nem engeded be őket például."

Miért, mert mondjuk minden alkalommal nem vagyunk épp otthon? (vagyis ő úgy tudja) Azért azt kétlem. :) Ilyesmihez akkor lenne joga, ha olyat tapasztalna. Max egyeztetne, ha nagyon be akarna jönni.

Nekem nem lenne takargatnivalóm, egyszerűen nem fogok utcai ruhában ülni tiptop formában otthon, a saját lakásomban nonstop, mert ki tudja, ki jön hozzám.

2015. ápr. 10. 09:44
 38/61 anonim ***** válasza:
1%

Például van az a mániám, hogy másnapos hajjal nem megyek utcára, megmosom. Viszont, ha tudom, hogy nem megyek el itthonról, nem megyek emberek közé, nem mosom meg, csak felkötöm. Itthon nem farmer + blúzban ülök, hanem kényelmesben, olyanban, amiben a férjemen kívül más előtt nem mutatkozom. Tehát ilyen szerelésben nem fogok ajtót nyitni.

Illetve úgy sem engedek be senkit, ha nincs rend. Akkor viselje el, hogy másfél órát szobroz az ajtó előtt, mert utána fogom tudni max beengedni. :)

2015. ápr. 10. 09:46
 39/61 A kérdező kommentje:
Nekem nem is a ruhával van bajom. Mert van hogy a 2 percre lévő boltba nem cserélek ruhát hanem elugrok az otthoniba. De tényleg ha épp szexelek a férjemmel vagy fürdök, vagy wc vagy ilyesmi... Lehet másnak ez nem kényelmetlen de nekem az.
2015. ápr. 10. 09:50
 40/61 anonim ***** válasza:
86%

én úgy tudom, hogy a védőnő kapásból feltételezi, hogy gubanc van ha nincs beengedve és még fokozottabban fognak nyakatokra járni, figyelni.

mert pont azok a családok amelyek veszélyeztetik a gyermeket, pont rájuk jellemző, hogy titkolni, takargatnivalójuk van és nem nyitnak ajtót és alapból ebből indulnak ki.

egy normális család bármikor relatíve fogadóképes, őket nem érdekli ha lyukas pólóban vagy, meg bugyiban, az érdekli, hogy pl nincs dulakodásra utaló nyom mondjuk a lakásban, a gyerek nem kék, zöld, nincs rajta véraláfutás, nincs e kiszáradva(aminek tudjuk felnőtt embernél 3 nap elég a halálig, tehát igenis ezért is pl sűrűn kell járniuk)reméljük hogy természetes semmi ilyen nem fordul elő felétek, de attól hivatalból meg kell erről győződniük

amúgy a pánikbetegésg nem olyan, hog ypont amikor baj lenne, nem képes semmire? mi van ha (ne adj isten)mondjuk lázgrcse lenne a gyereknek, szeme felakad, epilepszia szerű roham, nincs eszméleténél, anyuka ideges lesz, vérnyomás emelkedik....vag yne adj isten a gyerek félrenyel valamit, fullad, később már kékül...anyuka lehet olvasta az elsősegélyt csak hirtelen nem jut eszébe bepánikol...

jóformán azon múlhat hogy semmi baj, hogy a baba nem kruppos, vagy nincsenek hajlamai.

vagy ki tudja lehet olyan is, hogy csupán sír a baba és akkor pánikol az anya, a gyerek meg már remeg.. a családvédelmisek minden apró részletre ki vannak élezve

2015. ápr. 10. 10:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!